ZOW 2020 4 - 6 Şubat 2020,’de Bad Salzüflen - ALMANYA’da yapılacak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ZOW 2020 4 - 6 Şubat 2020,’de Bad Salzüflen - ALMANYA’da yapılacak

12-07-2019
ZOW 2020 4 - 6 Şubat 2020,’de Bad Salzüflen - ALMANYA’da yapılacak
ZOW 2020 /4 - 6 Şubat 2020, Bad Salzüflen - ALMANYAİki şehir, iki fuar: Tek hedef - mobilya üretimi ve iç dekorasyon konularında sektörün küresel oyuncusu olarak geleceğinizi garantiye almalısınız. Koelnmesse, ZOW fuarının organizasyonunu da üstlenerek sizlere hem uluslararası hem de Almanya pazarında olmak kaydıyla ürünlerinizi 2 verimli platformda tanıtma imkanı sunuyor. ZOW, 2018 yılından başlamak üzere 2 yılda bir interzum’un düzenlenmediği yıllarda Bad Salzüflen’de yapılıyor.

 

Mobilya yan sanayi dünyasının ihtiyacı olan yerel, ulusal ve küresel pazarlara yönelik oluşturulan modern fuar konseptleri. interzum ve ZOW gibi Sektöre yönelik bu denli önemli yenilikleri ve ekonomik dürtüleri içeren dünyada başka hiçbir etkinliğin olmadığını şimdiden söyleyebiliriz. Koelnmesse ZOW’u üstlenerek mobilya ve iç dekorasyon konularında dünya çapında öncü fuar organizatörü pozisyonunun altını çizmiş oldu.

ZOW 2020, 4 – 6 Şubat 2020 tarihleri arasında Bad Salzuflen Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Bir önceki fuara 12.000 m² üzerinde 17 ülkeden 61’i Almanya dışından olmak üzere toplam 188 firma katıldı. Mobilya ve iç dekorasyon sanayilerine hitap eden bu üç günlük bölgesel fuar tek tip stand seçenekleri, katılımcı ve ziyaretçilere ücretsiz catering hizmetleri ve sadece ihtisas ziyaretçilerine açık olmasıyla fuarın ötesinde bir workshop karakteri taşıyor.

 

Tüm interzum katılımcılarının yer alabileceği ZOW’un ağırlıkları konularını “Materials & Nature” ile “Function & Components” oluşturuyor. Ürün listesi: ahşaplar, kaplamalar, parkeler, ince yapı, dekoratif yüzeyler, dekor kağıtları, laminatlar, ahşap paneller, lamine plastikler, mineral malzemeler, köşe elemanları, yüzey işleme, yapıştırıcılar, kabartma silindirleri, baskı tablaları, kabinler, mutfaklar, ofisler ve modüler mobilyalar için yarımamul ürünler, fittings, kilitler, yerleşik parçalar, döşemelik malzemeleri, döşemelik aksesuarları, kaplama kumaş ve derileri.

 

TÜRKİYE ORGANİZASYONUNU Koelnmesse Türkiye TemsilcisiTezulaş fuar danışmanlık hizmetleri ltd. şti.’nin yaptığı  organizasyon için  31 Haziran 2019 tarihine kadar fuara katılmak üzere başvuran firmalar erken başvuru indiriminden yararlanacak! Daha fazla bilgi için: info@tezulas-fuar.com / www.tezulas-fuar.com

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak