WMF2018 Çin (Şangay) Uluslararası Mobilya Makinaları ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

WMF2018 Çin (Şangay) Uluslararası Mobilya Makinaları ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı

09-08-2018
WMF2018 Çin (Şangay) Uluslararası Mobilya Makinaları ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı
Tarih 2018?9?10 - 13Mekan Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi (Hongqiao, Şanghay)Adres 333 Songze Avenue Road, Şangay, Çin Halk Cumhuriyeti

Akıllı ve Sürdürülebilir ahşap işçiliği için CIFF Shanghai ile birleşenler ortak fuarı 1986 yılında başlayan WMF - Ahşap İşleme Makineleri ve Mobilya İmalatı Ekipmanları Uluslararası Fuarı, Asya'nın en büyük ahşap işleme makineleri ticaret platformu olarak kabul edildi. WMF, 2018'den itibaren, her Eylül ayında Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi'nde (Hongqiao, Shanghai) CIFF Şangay - Çin (Şangay) Uluslararası Mobilya Makineleri ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı ile bir araya gelecek.

 

Bu işbirliği, kaynakları tüm ahşap ürünler ve mobilya üretim zincirinde güçlü bir şekilde bütünleştirecek ve katılımcılara ekstra değerler yaratacaktır. 53.000 metrekare, WMF 2018 cum “Çin (Shanghai) Uluslararası Mobilya Makinaları ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı”, Yeşil panel pano üretim teknolojisiyle birlikte akıllı ve çevre dostu mobilya üretim yöntemlerini bir araya getirerek Endüstri 4.0 döneminin en iyisini sunacak.

 

"Çin (Şangay) Uluslararası Mobilya Makineleri ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı" nı düzenlemek için Çin Uluslararası Mobilya Fuarı (Shanghai) organizatörü ile bir araya gelen bu stratejik işbirliği, mobilya üretim zincirinin hem yukarı hem de aşağı kısmında birleşerek yeni bir dönem başlattı.

 

1986 yılında lanse edilen WMF, ahşap işleme makineleri, mobilya ve ahşap ürünleri için en son endüstri bilgileri için üretilmesi gereken bir ziyarettir.

 

Fuarda, temel ahşap işleme makineleri, panel üretim ekipmanı, vb. Gibi yeni bölümler tanıtılacak. Sergilenen profil, keresteden mobilya ürünlerine kadar, kirlilik arıtma anahtar teslimi projelere kadar uzanacak.

 

Almanya, Lunjiao (Guangdong), Qingdao, Şanghay ve Tayvan'ın yanı sıra dünyanın dört bir yanından en üst düzey ağaç işleme makineleri üreticilerine ait 5 grup pavyonunu bünyesinde barındırmaktadır.

Çin (Şangay) Uluslararası Mobilya Makinaları ve Ahşap İşçiliği Makinaları Fuarı'nın düzenlenmesinde Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nın (Şangay) düzenleyicisiyle işbirliği yaparak, bu stratejik işbirliği üretime ve satışa yönelik mobilya imalatını birbirine bağlıyor ve kalite odaklı ve akıllı imalata dayalı yeni bir dönem başlatıyor.

- Özel ve Kitlesel Üretime Yönelik Araç ve Makinalar
- Ahşap Mimari Teknolojisi
- Makina Ögeleri ve Otomasyon Teknolojisi
- Ormancılık Teknolojisi
- Yüzey Teknolojisi
- Çevre Dostu Üretim ve Güvenlik Kontrolü
- Ahşap Bazlı Panel Üretimi
- Ahşap Ürünlerin Paketlenmesi
- Ahşap Birincil İşleme, Kereste Fabrikası Teknolojisi, Ahşaptan Enerji
- Bıçaklar, Jiletler, Makina Aksesuarları, ve Al Araçları
- Oyma Makinası
- Döşeme Makinası
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak