UVtek Son Teknoloji UV High-Gloss Hattını Devreye Alıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

UVtek Son Teknoloji UV High-Gloss Hattını Devreye Alıyor

18-07-2017
UVtek Son Teknoloji UV High-Gloss Hattını Devreye Alıyor
Türkiye’nin yüzey boyama sistemlerindeki öncüsü UV Teknoloji hali hazırda üretmekte olduğu ahşap boyama ve kurutma sistemlerine bir yenisini daha eklemenin heyecanını yaşıyor. Yeni devreye alınan UV High-Gloss panel üretim hattımız ile Türkiye’nin ultra parlak ürün ihtiyacının büyük bir bölümü karşılanacaktır.

Son dönemlerin trendi olan High-Gloss yüzeyler özellikle mutfak ve banyo mobilyalarında aranılan hem estetik hem de çizilme, aşınma ve güneş ışınlarına karşı dayanıklılık gibi özellikleri bir arada karşılayabilmektedir. Bu estetik ve dayanıklı yüzeyleri elde edebilmek ancak çok özel hat konfigürasyonu ile mümkün olabilmektedir.  Teknolojinin ve trendlerin takipçisi,  sektörün liderlerinden olan kapak, panel ve kapı ürünleri üreten müşterimiz bu özel üretim hattı için UV Teknolojiyi tercih ederek bizi onurlandırmıştır, diğer taraftan ithal hat alternatiflerine karşılık %100 Türk sermayeli yerli firmamızı tercih ederek, yerli sanayimizi destekleme konusundaki duyarlılığını da göstermiştir.

Türkiye de sayılı miktarda bulunan UV High-Gloss hatlarına eklediğimiz bir yenisi ve aynı zamanda en büyüklerinden biri olan hattımız 165m yi bulmaktadır. 1220x2800 ölçülerindeki panellerin yüzey UV lak kaplaması yapılabilecek olan UV High-Gloss hattı 12m/dk üretim hızı enerji  tasarrufu  sağlayan teknolojisi ve ileri düzey otomasyonu ile entegre, verimli bir sistem olmuştur. 

25 yıllık tecrübesi ile ahşap, cam, matbaa, ve mermer sektörlerine özel ve anahtar teslim yüzey boyama & kurutma sistemleri tasarlayan ve üreten UV Teknoloji firmasını ve tasarımlarını daha detaylı öğrenmek isterseniz www. uvtek. com.tr websitesindeki iletişim detaylarından ulaşabilirsiniz.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak