Roma Kenarbantları, Yeni Kartelası ile 2021 Yılının Öne Çıkan Tasarımlarını Sunuyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Roma Kenarbantları, Yeni Kartelası ile 2021 Yılının Öne Çıkan Tasarımlarını Sunuyor

09-01-2021
Roma Kenarbantları, Yeni Kartelası ile 2021 Yılının Öne Çıkan Tasarımlarını Sunuyor
6 farklı kartelada yer alan 350’den fazladekor ile 2021 ROMA kartelası müşterileri ile buluşuyor.

 

Roma Kenarbantları,  Yeni Kartelası ile 2021 Yılının Öne Çıkan Tasarımlarını Sunuyor

ROMA Kenarbantları, yenilenen kartela kutusu ile 2021 yılına özel dekor ve  tasarım kenarbantlarını müşterileri ile buluşturuyor.

Geleceğin ilham veren dekorasyon öncülerinden olmanın yolu sürekli keşfetmektir. Bu anlayış ile ROMA Kenarbantları, yaşam alanlarına zevk katacak fikirlerden yola çıkarak, müşterilerine özgün bir stil ile sürekli ileriye doğru adım atma fırsatı sunuyor. Yenilenen  kartelasını da müşterileri ile buluşturarak yeni tasarımların oluşumunu destekliyor.

ROMA Kenarbantları, kişiselleştirilmiş tarzda sunduğu kenarbandı dekorlarını, 6 farklı kartelada hazırlanan koleksiyonunu tek bir kartela kutusunda sunuyor. “Trend, Prestij, Klasik, Endüstriyel, Kapı ve 2020” kartelaları, 350’dan fazla dekoru içerisinde barındırıyor.

ROMA Kartela renklerine, yeni kartela kutusuna ek olarak Kenarbandı Sihirbazı’ndan da kolayca ulaşabilir, her zaman yaratıcılığınızı besleyerek yeni tasarımlarınızı sunabilirsiniz.

Türkiye genelinde yer alan yetkili ROMA bayilerinden, 2021 kartelamızı talep edebilirsiniz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak