Pandemi nedeniyle IMM Köln 2021 fuarı iptal edildi.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Pandemi nedeniyle IMM Köln 2021 fuarı iptal edildi.

09-01-2021
Pandemi nedeniyle IMM Köln 2021 fuarı iptal edildi.
İmm kolonya 2022 için hazırlıklar önümüzdeki birkaç hafta içinde başlayacak 20-23 Ocak 2021 için planlanan imm Köln fuarı , Avrupa ve Almanya’daki korona pandemisindeki güncel gelişmeler nedeniyle iptal edildi. Acı verici olsa da gerçekle yüzleşmek zorunda kaldık. Sonunda, şu anda işlerin çok dinamik gelişmesi nedeniyle, katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz arasındaki belirsizlik çok güçlüydü. Koelnmesse CEO’su Gerald Böse, bu karar iç mekan sektörüne yönelik olarak verildi ve kavramsal sponsorumuz VDM (Alman Mobilya Endüstrisi Derneği) ve ayrıca katılımcılarımız ve ortaklarımız ile yakın istişare içerisinde alındı "dedi.

 

 CEO, "Özel sürümün konsepti, birbiriyle yakından bağlantılı ve karşılıklı bağımlı olan çevrimdışı ve çevrimiçi formatlara dayandığından, bu koşullar altında tamamen dijital bir olay bile mantıklı gelmedi" diye açıklıyor CEO. Mobilya ve iç mekan endüstrisi için küresel çevrimiçi iş ağı olan ambista ile Koelnmesse, mobilya ve iç mekan sektöründeki piyasa oyuncularının günlük olarak ihtiyaç duyduğu en önemli işlevleri tek bir platformda birleştiriyor ”diye açıklıyor.

 

CEO. Gerald Böse, "Ancak gelecek konusunda iyimseriz ve endüstrinin burada yeniden Köln'de toplanabileceği ve imm köln ile yıla dinamik bir başlangıç yapabileceği 2022'yi iki kez dört gözle bekliyoruz," diyor.

          Son birkaç aydır, Ocak 2021'de imm köln fuarını yapma konusundaki kesin taahhüdümüz, 'Bunu gerçekleştiriyoruz' oldu. Özel imm Köln ile mevcut krizle mücadelede aktif bir rol oynamak istedik. Şimdi bu planı terk etmeliyiz. Bir ticaret fuarının yerinde deneyimi her zaman çok özeldir ve her zaman çok özel olacaktır ve son haftalardaki gelişmeler - ve özellikle müşterilerimizden gelen en son geri bildirimler - planladığımız özel programın bugün iptal edildiğini göstermiştir. Koelnmesse COO'su Oliver Frese, çok fazla adanmışlık ve bağlılık, doğru karar çünkü duruma uygun, ”diyor.

“İmm kolonya 2021'in salgın nedeniyle gerçekleşememesi sektörümüz için son derece üzücü. Ancak Almanya ve diğer birçok ülkede kötüleşen korona durumu göz önüne alındığında, bu doğru karar. Alman Mobilya Endüstrisi Derneği (VDM) Başkanı Elmar Duffner, imm cologne'un kavramsal sponsoru olarak etkinliği iptal etme kararını destekliyoruz.

Köln'deki organizatörlerin de hayal kırıklığına uğradığını söylemeye gerek yok: "Tüm imm köln ekibi, hijyen ve güvenlik konseptimiz # B-SAFE4business ve özel hibrit sürüm konseptimiz ile her türlü şeyin mümkün olacağına sıkı sıkıya inanıyordu," Koelnmesse Ticaret Fuarı Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Matthias Pollmann diyor. “Ve birçok ulusal ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçi bu ilerici tavrı bizimle paylaştı. Ancak mevcut durum nedeniyle, imm köln’ün özel uygulaması  bile iç mekan sektörü için gerçek bir buluşma yeri olmayacaktı - bu, kendi standartlarımıza veya katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin standartlarına uymayacağı anlamına geliyor. " diye ekliyor Pollmann  

İmm kolonya 2022 için hazırlıklar şimdiden devam ediyor

2022'de imm köln, dijital bir takviyenin eklenmesiyle her zamanki gibi fiziksel formda yer alacak. Önümüzdeki haftalarda, imm köln’ün  2022 konsepti sektörle birlikte hazırlanacak. “Avrupa'nın en büyük mobilya ülkesi olarak Almanya'nın, önde gelen ticaret fuarı olarak imm köln’e ihtiyacı var. Alman Mobilya Endüstrisi Derneği (VDM) Genel Müdürü Jan Kurth, Koelnmesse ile birlikte, çekici ve yenilikçi bir imm köln 2022 yerleştirme konusunda hiçbir çabadan kaçınmayacağız ”diyor. Önümüzdeki yılın Ocak ayında imm cologne, gelecek yılı şekillendirecek trendlerin, ürünlerin ve ilgili temaların kısa bir ön izlemesini tek bir günde kompakt bir şekilde sunacak. Dijital, duygusal, diyalog halinde - yani başarıya giden bir insan, fikir ve yol ağı yaratma konusundaki marka vaadine tamamen uygun.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak