Modoko Dev Mobilyacılar AVM'si Oluyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Modoko Dev Mobilyacılar AVM'si Oluyor

04-06-2012
Modoko Dev Mobilyacılar AVM'si Oluyor
Modoko Mobilyacılar Sitesinin 2012 Olağan Genel Kurulu sonucunda Modokonun mobilya AVMsi olma projesi onaylandı. Dünyada bir ilkin gerçekleşeceğini söyleyen Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, dev mobilya AVMsinin birkaç yıl içinde hazır hale geleceğini söyledi.

Modokonun 2012 Olağan Genel Kurulunda yapılan oylama sonucunda Modokonun mobilya AVMsi olma projesinin onaylanmasıyla dünyada bir ilk gerçekleşecek. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, bu dev proje ile Modokonun, Türk mobilya sektörünü 50 yıl ileriye götüreceğini söyledi.

Özçelik, Modoko için bugüne dek alınamayan imar iznini aldıklarını ve projenin maketinin bile hazır olduğunu belirterek, Modoko, dünyanın ilk mobilya AVMsi olacak. Böylece mağazalarımız 5 kata kadar çıkabilecek. Projemizin maketlerini de tasarlattık. Bu dev mobilya AVMsi adeta uzay üssüne benzeyecek. İçerisinde otel, spor salonu, sinema da dahil olmak üzere sosyal hayata dair tüm ayrıntıları barındıracak. Projemizin teknik hazırlıklarına hemen başlayıp, birkaç yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz dedi.
yazar

E-bülten için e-posta bırak