maksder tasarım yarışması 2019 sonuçlandı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

maksder tasarım yarışması 2019 sonuçlandı.

19-11-2019
maksder tasarım yarışması 2019 sonuçlandı.
Bu yıl 10. Gerçekleştirilen geleneksel Maksder tasarım yarışması 18 Eylül 2019 da İstanbul Euro Park Hotelde gerçekleşen bir etkinlikle ödüle layık ürünle sahiplerini buldu. Gerek ürettiği katma değerleriyle, gerekse de içeriği itibarıyle Mobilya sektörü için büyük bir önem taşıyan bu tasarım yarışması her yıl önemli başarılara imza atıyor. Türkiyenin pek çok saygın üniversitenin Endüstri tasarımları ile mimarlık fakülteleri ’nden yüzlerce öğrencinin katıldığı yarışmada birbirindenf aydalı ve işlevsel tasarım yarıştı.

Sektörden ve akademisyenlerden oluşmuş seçkin bir seçici kurudan oluşan jürinin seçtiği ürünler arasından öne çıkan çalışmalar ödüle layık bulundu ve İstanbul Euro Park Hotel de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.  Maksder Başkanı Ali Osman Mertöz yaptığı açılış konuşmasında ‘Bu yıl onuncusu gerçekleşen ve Mobilya Aksesuar sektörü için çok önemli olan ve gelenekselleşen Maksder Aksesuar Tasarım yarışmasına geçmişte ve bu gün emek veren tüm meslektaşlarıma ve sektör temsilcisilerine, çalışmalarımıza destek vererek,  katılım göstererek bu günlere gelmemizi sağlayan herkese teşekkür ederim’ dedi. Ardından ödül kazanan eserler okunarak eser sahiplerine ödülleri verildi. 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak