KASTAMONU ENTEGRE, İzmirli Ustaları Laminat Parke Seminerinde Bir Araya Getirdi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

KASTAMONU ENTEGRE, İzmirli Ustaları Laminat Parke Seminerinde Bir Araya Getirdi

28-06-2016
KASTAMONU ENTEGRE, İzmirli Ustaları Laminat Parke Seminerinde Bir Araya Getirdi
Yıllık 70 milyon m² üretim kapasitesi ile Avrupa’nın beşinci, dünyanın altıncı en büyük laminat parke üreticisi olan Kastamonu Entegre (KEAS); yaşam alanları için sunduğu hizmeti daha ileri seviyeye taşımak adına, parke ustalarına verdiği eğitimlere devam ediyor.

Her gün 3 bin konutun zemini için gerekli laminat parke üretimi yapan KEAS, Laminat Parke Usta Seminerleri’nin beşincisi için 3 Haziran’da İzmir’deki ustalarla bir araya geldi. Firmanın bu etkinliği, bayiler ve parke ustaları için ülke genelinde düzenlediği Laminat Parke Usta Seminerleri’nin beşincisini oldu.

 

Seminerin açılış konuşmalarının ardından laminat parke teorik eğitimleriyle ürünlerin özellikleri ve kullanım detaylarına dair püf noktaların anlatıldığı seminerde, 150 bayi ve parke ustasına uygulamalı olarak eğitim verildi.

 

Etkinlik boyunca katılımcılara Floorpan ve Artfloor laminat parkelerin sıcak ve doğal dokusunun zeminlerle birleştirilerek yaşam alanlarının geneline değişim olarak yansıtabilecekleri de anlatıldı.

 

2016 yılında yapılması planlanan yenilikler hakkında da bilgilendirme yapılan semineri tamamlayan İzmirli bayi ve ustalara sertifikaları verilirken, parke uygulamada kullanılan çeşitli malzemeler de hediye edildi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak