Hafele’den örnek bir sosyal proje:HAFELE İLE MUTLU OKULLAR MUTLU MEKANLAR

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Hafele’den örnek bir sosyal proje:HAFELE İLE MUTLU OKULLAR MUTLU MEKANLAR

06-12-2016
Hafele’den örnek bir sosyal proje:HAFELE İLE MUTLU OKULLAR MUTLU MEKANLAR
Mobilya aksesuar devi Hafele Türkiye genelinde başlattığı eğitime destsk projelerini sürdürüyor.

Mutluluk sırası okullarda

Türkiye’nin çeşitli illerindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine marangoz atölyesi ve ürün sunumlarıhediye eden Häfele Türkiye, Kasım ayı itibariyle bu okullarda uygulamalı ürün eğitimlerine de başladı.

Projenin ilk ayağında, Bursa Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Düzce Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören “Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı”öğrencileri ürün sunumları ve verilen uygulama eğitimlerinden oldukça memnun kaldı.

 

Geleceğin Ahşap Ustaları ve İç Mimarlarına

Konuyla ilgili açıklama yapan Häfele Türkiye Pazarlama Direktörü Eda Başar Uytun, geleceğin ahşapustaları ve iç mimarlarına böyle bir katkı sağlamaktan Häfele Ailesi olarak büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Uytun, “Bizim en önemli marka iddialarımızdan birisi ‘mutluluk satmak’. Ürün çeşitliliğimiz ve ürünlerimizin kalitesi ile üreticilerimizin ve ürünlerimizi kullananların yüzünü güldürüyoruz. Sistemsel mekan yaklaşımlarımızla mimarların ve gayrimenkul sektörünün yüzünü güldürüyoruz. Şimdi ise eğitime sağladığımız katkıyla, sevgili öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yüzlerini güldürebilirsek, ne mutlu bize” diye konuştu.

Häfele Türkiye’nin Kasım ayı itibariyle başlattığı “Häfele ile Mutlu Okullar Mutlu Mekanlar” Sosyal Sorumluluk Projesi, Türkiye’nin çeşitli illerindeki farklı okullarla devam edecek.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak