EKİN Yayın Grubu, Rusya, Çin ve Meksika Mobilya Zirvelerinde birer sunum gerçekleştirecek

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EKİN Yayın Grubu, Rusya, Çin ve Meksika Mobilya Zirvelerinde birer sunum gerçekleştirecek

30-05-2012
EKİN Yayın Grubu, Rusya, Çin ve Meksika Mobilya Zirvelerinde birer sunum gerçekleştirecek

ALTI AYDA ÜÇ ÖNEMLİ ZİRVE

Global kimliği ve global pazarlarda Türk mobilya endüstrisinin temsil niteliği ile öne çıkan ve çeşitli uluslararası derneklerin yöneticiliğinin yanısıra Dünya Mobilya konfederasyonu resmi basın partneri de olan yayın grubumuz, önümüzdeki 6 ay içerisinde 3 farklı ülkede düzenlenecek olan mobilya zirvelerinde Türkiyeyi temsil ederek buralarda sektör adına birer sunum gerçekleştirecektir. Yayın grubumuz, ilk olarak Haziran ayı sonunda Rusyada gerçekleşecek olan 2012 Rusya Mobilya zirvesine katılacak ve bunu Eylülde Çin, Şubatta da Meksika zirveleri izleyecektir.

ALL RUSSIA FURNITURE SUMMIT

28 29 Haziran 2012 tarihlerinde, St. Petersbourgda Petro Business and Congress Center (CBC) salonlarında Rusya Mobilya ve Ahşap Endüstrisi İşletmeleri Birliği ve Kuzey Batı Mobilya İmalatçıları Derneğinin desteği ile Restec Co. tarafından gerçekleştrilecek olan zirveye katılan uluslararası profesyoneller, burada Türk mobilya endüstrisinin gelişimi, geldiği nokta ve güncel veriler hakkındaki bilgileri EKİN Yayın Grubundan dinleyecektir.

Etkinlik, Rusya, CIS ülkeleri ve civar pazarlardaki 250yi aşkın mobilya sektör liderini, yöneticileri, tasarımcıları, pazarlama uzmanları, akademisyen ve dünya basınını biraraya getirecektir. Etkinliğin amacı dünya mobilya pazarlarının en önemli gündem konularını tartışmak, deneyim ve fikirleri paylaşmak ve bilgi alışverişini gerçekleştirmektir.

ÖNEMLİ DÜNYA PAZARLARININ TEMSİLCİLERİ BİRARAYA GELİYOR

Dünya Ticaret Örgütü DTÖnün yeni ilkeleri çerçevesinde mobilya pazarlarının yeniden örgütlenmesi çerçevesinde Rusyanın yanısıra Türkiye, Polonya, Romanya, Sırbistan, Çin, Singapur, Almanya, İtalya ve ABD gibi Batı ve Doğu Avrupa, Asya ve Amerikan pazarlarından temsilcileri biraraya getirecek ve ithalat-ihracat konularında karşılaşılan sorunlar, mobilya satışlarında gelinen nokta, dünya pazarlarının son durumu, prakende ve tasarım sorunlarını ele alacaktır.
 

yazar

E-bülten için e-posta bırak