EFE Mobilya fuarı 9-12 Mart arası Malezya KL’da gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EFE Mobilya fuarı 9-12 Mart arası Malezya KL’da gerçekleşti.

04-05-2019
EFE Mobilya fuarı 9-12 Mart arası Malezya KL’da gerçekleşti.
Malezya’nın Başkenti Kuala Lumpur Kongre Merkezi’nde (KLCC) düzenlenen ve Bu yıl 15.’si yapılan Mobilya İhracat Fuarı EFE, dünyanın değişik ülkelerinden gelen binlerce alıcı tarafından ilgiyle izlendi. Yayın Grubumuzun da konuk olarak katıldığı fuarda Uluslararası yayınlar bölümünde özel olarak tanıtım yapıldı ve firmalarla ve Malezya Mobilya Konseyi (MFC) Başkanı Bay Chua Chun Chai ile görüşmeler gerçekleşti.

 Bu yıl  15. Yıldönümünü kutlayan EFE Expo Sdn Bhd tarafından organize ediliyor;  Tümüne Malezya Mobilya Konseyi'nin (MFC)  sahip olduğu bir şirket olan ve dört gün süren  fuara, 140'tan fazla ülkeden, yüksek kaliteli Malezya mobilyaları için 15.000'den fazla alıcı tarafından ziyaret edildiği belirtildi. 20.000 m2'lik küçük bir fuar alanıyla başlayan EFE Fuarı,  bugün 35.000 m2'ye  büyümüştür.

Açılış töreni  Malezya'nın Temel Sanayi Bakan Yardımcısı Yrd.YB Datuk Seri Shamsul Iskandar ve  Malezya Temel Endüstriler Bakanı Teresa Kok,tarafından gerçekleşen fuarın  yılki  etkinliğinin ana özelliklerinden biri B&B iş ilişkileri geliştirme ve buluşma toplantıları olurken diğer önemli etkinliği ise “Alıcılar Ağı Gecesi!” oldu. . 

Özel bir çalışma içinde gerçekleştirilen ve alıcı ile katılımcının bir masa etrafında buluştuğu bu özel çalışmalar fuarın 2. Günü özel bir alanda gerçekleşti. Önceden adını yazdıran firmalar fuar organizasyonu tarafından yönlendirilerek ilgili firma ile bir araya getiriliyor. 

  10 Mart 2019'da (Pazar) KLCC’nin Doğu Kanadı, 3. Kat Fuaye’de gerçekleşen katılımcı gecesinde ise pek çok dalda derceye giren ürünlerin sahiplerine ödülleri verildi.

 9 Mart gecesi  saat 18: 30'da bir Showlarla başlayan gecenin ardından, Y.Bhg. Dato’nun Low Kian Chuan, Malezya Ahşap Konseyi Başkanı Etkinliğin hoş geldiniz konuşması, Malezya Mobilya Konseyi (MFC) Başkanı Bay Chua Chun Chai ve ardından Dato’ Kian Chuan konuşmaları sonrasında   “En İyi Stand Ödülleri” ve “MFC Mobilya Yaratıcılık Ödülleri” nin duyuruları ve sunumları yapıldı 

1. Oturma odası.

2. yemek odası

3. Yatak Odası Takımı

4. Yatak

5. Oturma Odası Mobilyası dallarında gerçekleşen etkinlik sonrası kazananlara ödülleri verildi. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak