Çin’de mobilya ve ağaç işleme teknolojilerinin yeni başkenti Shanghai:

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Çin’de mobilya ve ağaç işleme teknolojilerinin yeni başkenti Shanghai:

18-09-2018
Çin’de mobilya ve ağaç işleme teknolojilerinin yeni başkenti Shanghai:
Aslına bakılırsa, Pekin’deki WMF-Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nı CIFF-Shanghai ile birlikte Şanghay’a taşıma kararı, Çin gibi büyük bir ülkede daha büyük bir mobilya ve ahşap sanayi yaratacaktır.

10 ile 13 Eylül 2018 tarihleri arasında Şangay, CIFF ve WMF-Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri Fuarı arasındaki iş birliğinden doğan yeni bir etkinlik olan Şanghay Uluslararası Mobilya Makineleri ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı'nın ilki gerçekleştirilecektir.

Fuar, Hongqiao'nun devasa fuar bölgesinde yapılacaktır - Ulusal Fuar  ve Kongre Merkezi – Bu yıl mobilya ve ağaç işleme sektörüne adanmış en büyük uluslararası fuara ev sahipliği yapacak. Nitekim, aynı çatı altında iki büyük etkinlik birlikte gerçekleşecek: 53000 metrekare  alanda   1100'den fazla makine sergilenirken alan üzerinde 550'den fazla katılımcı ile ağaç işleme teknolojilerine ayrılmış yeni etkinliğin ilki ve CIFF Şangay mobilya fuarı’nın  dördüncüsü (440.000 metrekare, 90.000 üzerinde ziyaretçi 2.000 katılımcı).birlikte gerçekleşecek.

 

Son derece karmaşık bir sektör fuar alanı içinde - ve bu, ülkenin büyüklüğü göz önüne alındığında tek seçenek- , yeni bir manzara şekilleniyor, kendini referans noktası olarak ortaya koyan yeni bir organizasyon, gerçek bir uluslararası platform ve tüm dünyadaki en büyük üreticilerin Şangay’daki buluşma noktası. Bu yeni etkinliğin Eumabois, mobilya ve ağaç işleme teknolojisi ile  makine üreticilerinin Avrupa federasyonu, tarafından desteklenmesi tesadüfü veya sıradan bir olay değil. 

Sadece mobilya değil, aynı zamanda üretim, makine, parça, otomasyondan yüzey son müdahale çözümlerine kadar mobilya üretiminde ihtiyaç duyulan her şeyi gösteren büyük bir fuar penceresi yaratılmış ve bu fuar organizatörleri tarafından özellikle planlanmıştır.

Bu ilk organizasyona katılımlarını onaylayan küresel liderler arasında: Alman devleri Homag, Weinig, Siempelkamp ve Wenhoener, büyük İtalyan grupları Biesse ve Scm, aralarında Nanxing, Jinan Restar'ın da bulunduğu en önemli Çinli inşaatçı ve operatörlere ek olarak. , Yalian, Foma Grubu, Swpm, Lmt, Ruiwudi, Leke, Huajian, Yuantina, Lianrou, Hengkang, Fuyi ve Zinqunli grupları yer almaktadır.

 

Fuara iki salon ev sahipliği yapacak - 7.1 ve 8.1 - böylece tüm ihtiyaçlar için tek zeminde sürekli bir sergileme alanı oluşturulabilecek: Fuarda  “Endüstri 4.0” felsefesine tam uygun olarak geleneksel ve “bağımsız” makinelerden en karmaşık hatlara kadar çözümler sergilenecek.

 

Nitekim Çin de, dünya çapında üretim ölçeğinde rekabet eden işletmelerin, güçlü inovatif teknolojilere ve insansız üretim otomasyonu seviyelerine dayanan büyümesini gözler önüne seriyor.

Şangay Uluslararası Mobilya Makineleri ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı'nın bir sonraki etkinliğinde, Çin ağaç işleme endüstrisinin hem Çin'de üretilen makinelerin kalitesinin hem de gelişen yüksek talebin artması artmasına yönelik çalışmalar  olacaktır. Bu fuarda, pazarın son zamanlarda sektöre olan ilgiyi daha iyi basleyeceği bir etkinlik olması hedefleniyor.  Bir yandan, ahşap bazlı panel üretimi için büyük ekipmanlar ilgili malzemeler ve diğer yandan, Masif ahşap işleme sanayi makineleri bir arada olacak. .

Organizatörler

Dünyanın en büyük fuar bölgesine ev sahipliği yapan mobilya ve mobilya sektörüne yönelik en büyük etkinliğin son derece önemli bir parçası olacak etkinlik Çin ve Asya takvimlerinde lider organizasyon ismini şimdiden  kazandı.CFTE- China Foreign Trade Guangzhou Exhibition General Corporation, Red Star Macalline, Adsale Exhibition Service Ltd.Arasındaki yoğun çalışma ve fikir birliğinin sonunda bu fuara start verildi.

 

 

 

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak