Biesse grup’tan COVID-19. açıklaması

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Biesse grup’tan COVID-19. açıklaması

09-03-2020
Biesse grup’tan COVID-19. açıklaması
Biesse grup’tan COVID-19.önlemi. Biesse Group, Coronavirus’un yayılmasını içeren yeni yönetmeliklere uygun operasyonları sağladı 9 Mart 2020 - Biesse Group, 8 Mart 2020 Pazar günü yayınlanan "Decreto della Presidenza del Consiglio dei Ministri" yi (İtalyan Başbakanı’nın resmi açıklaması) uygulayarak Coronavirus COVID-19’un yayılmasını önleme hükümlerini sıkılaştırıyor .

        Küresel senaryoyu izlemek ve insanların güvenliğini ve faaliyetlerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla kurulan Yönetim Komitesi aracılığıyla, Grup çalışanların, müşterilerin ve şirketle etkileşime giren herkesin güvenliğini sağlayacak önlemleri güçlendirmiştir.

           Aynı zamanda, yedek parça ve makinelerin düzenli sevkiyatını ve dünya çapındaki müşterileri için iş sürekliliğini sağlamaya yönelik tüm servis ve teknik yardım faaliyetlerinin yapılmasını sağlayan stratejik fonksiyonlar için olağanüstü bir yedekleme planı hazırladı.

 Tüm ticari faaliyetlerin performansını ve satış ağına desteği garanti etmek için uzaktan işbirliği ve video konferans kullanımı için teşvikler dahil olmak üzere operasyonel önlemler de uygulanmıştır. Bunlar, Biesse Group'un, Grup'un 39 şubesi ve dünya çapındaki bayilerimizle sinerjik ve entegre bir şekilde çalışmasını sağlar.

            Biesse Group, Pesaro Genel Merkezi, Grubun İtalya ofisleri ve dünya çapındaki tüm iştiraklerinin sürekli çalışmasını garanti eder. Bunu ulusal sağlık hizmeti, sivil koruma ve yetkili makamlara büyük bir sorumluluk ve tam güven duygusu ile yapar, ancak her şeyden önce sağlık düzenlemelerine uygun olarak gerekli davranış ve önlemleri benimseyecek tüm Biesse Group personelinin işbirliğiyle.

 Grup, Coronavirus-COVID19 ile ilgili Yönetim Komitesinin ana kararlarını iletmeye devam edecektir. Bunu hem dahili hem de harici olarak ve tamamen şeffaf bir şekilde, çalışanları ve dünya çapında Grup ile etkileşime giren herkesi korumak amacıyla yapacak.

BIESSE GROUP/İTALYA-Pesaro

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak