Almanya Menfleli Laminat Parkelere Damping Soruflturmas

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Almanya Menfleli Laminat Parkelere Damping Soruflturmas

16-01-2014
Almanya Menfleli Laminat Parkelere Damping Soruflturmas
Ekonomi Bakanl??? ?thalat Genel Müdürlü?ü, Türk üreticimerin başvurusu üzerine Almanya menfleli "laminat parke"ler için damping soruflturmas? aç?lmas?na karar verdi ve ilgili tebliği 18 Aralık Günü Resmi Gazete?de yayınladı..
Kastamonu Entegre Aaç Sanayi, Yldz Entegre Aaç Sanayi ve Çamsan Entegre Aaç Sanayi tarafndan yaplan, Yldz Sunta MDF ile Vezirköprü Orman Ürünleri ve Gda tarafndan da desteklenen baflvuruda; Almanya menfleli "laminat parke"lerin Türkiye'ye dampingli fiyatlarla ihraç edildii ve bu durumun yerli üretim dalnda zarar tehdidine neden olduu iddiasyla anlan ülke menfleli söz konusu madde ithalatna karfl önlem alnmas talep edildi.Yaplan inceleme sonucunda; baflvurunun yeterli bilgi, belge ve delilleri içerdii anlaflldndan, thalatta Haksz Rekabeti Deerlendirme Kurulu'nca, Almanya menfleli söz konusu madde için, Yönetmeliin 20. maddesi çerçevesinde damping soruflturmas açlmasna karar verildi.Soruflturma, Ekonomi Bakanl thalat Genel Müdürlüü tarafndan yürütülecek. Soruflturmalar, bugün itibaryla bafllamfl kabul edilecek.
yazar

E-bülten için e-posta bırak