34 Yıllık Gelenek Devam Ediyor Woodtech ve İntermob Fuarları 9 Ekim’de Kapılarını Açıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

34 Yıllık Gelenek Devam Ediyor Woodtech ve İntermob Fuarları 9 Ekim’de Kapılarını Açıyor

10-09-2021
34 Yıllık Gelenek Devam Ediyor Woodtech ve İntermob Fuarları 9 Ekim’de Kapılarını Açıyor
Reed Tüyap tarafından eşzamanlı olarak düzenlenen 34. WoodTech - Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve 23. İntermob -Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, 9 Ekim 2021 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

REED TÜYAP tarafından Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD) ve Mobilya Aksesuar Sanayiciler Derneği (MAKSDER) iş birliğiyle düzenlenen ahşap ve mobilya yan sanayi üreticileri ve ihracatçılarıyla sektörün yerli ve yabancı profesyonellerinin bir araya geldiği WoodTech ve İntermob Fuarları, planlandığı tarihlerde sektörün tüm paydaşlarını eksiksiz buluşturuyor olacak.

2021 Fuarları’na Ticaret Bakanlığı’ndan Büyük Destek

Woodtech ve İntermob katılımcıları, önceki senelerde olduğu gibi, bu sene de çeşitli destek paketlerinden faydalanabilecekler. Bu desteklere ek olarak, Ticaret Bakanlığı nezdinde birçok farklı ülkeden getirilecek uluslararası alım heyetleri ile de görüşme fırsatları yakalayacaklar.

Sektörel Güç Birliği!

Sektörlerinin öncü dernekleri olan AİMSAD ve MAKSDER’in işbirliği ile Reed Tüyap tarafından düzenlenen WoodTech ve İntermob Fuarları katılımcılarına markalarını, hizmetlerini ve yeniliklerini tanıtma; yeni işbirlikleri kurma ve büyüyen pazarlardaki pazar paylarını genişletme fırsatı sunuyor.

34 yıldır istikrarlı bir biçimde büyüyen WoodTech ve 23 yıldır mobilya yan sanayimizin uluslararası pazarlara açılan kapısı olan İntermob fuarlarımız yarattıkları sektörel güç birliği ile bölgemizde vazgeçilmez bir ticaret merkezi olarak öne çıkmaktadır. Türkiye ve Avrasya’nın bu alanda en büyük uluslararası fuarları olma başarısına ulaşmış fuarlarımız, değerli sektör temsilcilerimizin, ilgili sivil toplum ve medya kuruluşlarının desteğiyle endüstrimizin yurtdışı pazarlarda etkinliğini artırmasına ve ticaret hacmini geliştirmesine hizmet etmeye devam edeceklerdir.

2021 yılında da yerli ve yabancı firma ve firma temsilciliklerinin yoğun katılımı ile gerçekleşecek, çok sayıda ürün ve teknolojinin tanıtılacağı fuarlarda, sektör profesyonelleri yeni yatırımları için en uygun teknoloji, makine ve malzemeyi tanıma, kıyaslama ve seçme olanağı bulacaklardır.

Fuarlarımız, sektörün inovatif yaklaşımlarına ve hizmet verdiği mobilya sektörünün gelişimine büyük ivme kazandırıyor!

Avrasya coğrafyasında etkinliğimizin gün geçtikçe geliştiği bir dönemde Reed Tüyap, birikimlerini ahşap sektörünün bu coğrafyada dünya pazarında öne çıkabilmesi için kullanmaktadır. Yıllar içerisinde genişleyen kapsamları, eklenen yeni salonları, ürün gamının genişlemesi, çalıştığı ulusal ve uluslararası basın ve yayın organlarıyla sektörün inovatif yaklaşımlarına ve hizmet verdiği mobilya sektörünün gelişimine büyük katkı sağlamaktadır.

Güçlü ve deneyimli kadromuz, kolektif çalışma anlayışımız çerçevesinde bir yıl önce hazırlıklarına başladığımız, geniş kapsamlı etkin bir pazarlama ve tanıtım anlayışıyla planladığımız fuarlarımız gerek yurtiçinden gerek yurtdışından büyük ilgi görmektedir.

Business Connect Programı ile yüz yüze ve online ortamda bağlantıda kalın!

Woodtech ve İntermob Fuarları, hibrit fuar modeli sayesinde, katılımcı ve ziyaretçilerine zaman ve mekandan bağımsız olarak buluşabilecekleri Business Connect platformunu sunuyor.

Woodtech ve İntermob Hybrid+’ın sunduğu dijital çözümlerle katılımcı firmalarımız ve ziyaretçilerimiz online iş ağı platformumuz Business Connect Programı üzerinden sanal ortamda bir araya gelecek, görüşme ayarlayabilecek ve iletişimlerini buradan sürdürebilecek. Bu sayede sanal ortamda da yeni iş bağlantıları kurabilecek ve yeni ortaklıklar başlatabilecekler. Bu online hizmet sayesinde katılımcılarımız potansiyel müşterilerinin ve yeni iş ortaklarının sadece bir tık uzağında olacak.

Önceliğimiz Herkesin Sağlığı ve Güvenliği: Fuar Alanındaki Önlemler…

Büyük buluşmanın gerçekleşeceği Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde; T.C. Sağlık Bakanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında fuar alanlarına ilişkin hijyen yönergelerinin yanı sıra UFI – Küresel Fuar Yapımcıları Derneği, Dünya Sağlık Örgütü ve yurt dışında büyük ölçüde uluslararası fuar düzenleyicilerinin alacağı tedbirleri harfiyen uygulayacağımızı bilmenizi isteriz.

Değerli katılımcılarımızın, ziyaretçilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir.

Sizlerle, fuar alanlarımızın ve salonlarımızın yukarıda anılan tüm sağlık ve güvenlik tedbirleri ile donanmış şekilde buluşmak üzere tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Fuar öncesinde ve sırasında alacağımız güvenlik önlemlerini, fuar tarihi yaklaştıkça sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

TSE COVİD Belgeli ilk fuar şirketi: TÜYAP!

TSE tarafından yapılan denetim sonucunda istenilen tüm koşulları yerine getirerek 'TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ' ni almaya hak kazanan ilk ve tek fuarcılık şirketi olduk!
Fuarcılık faaliyetlerimizi  COVID-19 sürecinde de gerekli önlemleri alarak sürdürmeye hazırız.

Ajandanıza Not Alın: 09.10.2021

WoodTech ve İntermob Fuarları, 9-13 Ekim, 2021 tarihlerinde önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya ve yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını arttırmak isteyenler için etkin bir ticaret platformu olmaya devam edecek.

Detaylı bilgi için www.woodtechistanbul.com - www.intermobistanbul.com  websitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak