23-27 Nisan 2018 de Hannover Messe de gerçekleşecek, forumlarda Endüstri 4.0 ve robotlar konuşulacak.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

23-27 Nisan 2018 de Hannover Messe de gerçekleşecek, forumlarda Endüstri 4.0 ve robotlar konuşulacak.

27-04-2018
23-27 Nisan 2018 de Hannover Messe de gerçekleşecek, forumlarda Endüstri 4.0 ve robotlar konuşulacak.
ENTEGRE OTOMASYON, HAREKET VE SÜRÜCÜLER

Industrie 4.0'ın merkezinde fikirleri ve çalışmalarıyla hangi ülkeler var? Almanya, Fransa, İspanya ve diğer ülke standlarında neler konuşulacak. Önde gelen küresel forumlarda özellikle  Salon 8 karşılaştırmalar yapmanıza olanak tanıyor. Alman şirketleri de heyecan verici şekilde Endüstri 4.0 projelerine odaklanmış durumda.

 

Salon 8'de yapılan bir tur ilginizi çekecek.  Fransa'nın Ekonomi İşleri Bakanı iken 2016'da Emmanuel Macron üzerinde bir izlenim bıraktı: İki yıl sonra Almanya'nın komşusu, HANNOVER MESSE'de bir 4.0 hotspot olarak kendini gösteriyor. İş Fransa'sından (Stand F07) geniş ulusal grup pavyonuna ek olarak, Région Grand Est'in Salon 8 (A17): Alsace, Lorain ve Champagne-Ardenne bölgelerinde kendi büyük standı vardır. Fransa'daki endüstriyel yer, 2011'den beri "Industrie 4.0 çekirdeği" olarak görülen bir düzine şirket ile Salon 8'de sergileniyor.

 

İspanya, Endüstriyel İnternet Konsorsiyumu (IIC) gibi ülkeler için diğer ulusal grup pavyonları ile birlikte, Alman Plattform Industrie 4.0, çeşitli bölgesel birliklerle birlikte Salon 8'de kendini gösterecek. Örneğin, "Hessen Üniversitelerinden Yenilikler" adlı grup standında, TU Darmstadt "Mekatronik Sistemler için Bulut tabanlı dayanıklılık izleme" sunmakta ve Darmstadt Üniversitesi'ndeki CCASS, "Nesnelerin İnterneti'nden Yolculukta Destek" temasını sergileyecek. Dijital Stratejiye ". Diğerleri arasında Deutsche Institut für Normung (DIN), 8. Salonda (Stand A16) standart 4.0 temel sorununu ele alıyor.

 

Industrie 4.0, robotlar, IoT standartları, güvenlik, platformlar - Entegre Otomasyon, Hareket ve Sürücüler 2018'de kesinlikle ana temalardan yoksundur. Bu yüzden küresel robot pazarının en büyük 10'u Hannover'e geliyor. Nesnelerin İnterneti'nin avangardı da orada olacak.

 

Industrie 4.0 için bu titreşimli toplantı yerinde bir genel bakış sağlamanız için size daha iyi bir genel bakış elde edebilmek için bazı öneri ve fikirler sunacağız. Dünyanın önde gelen forum Industrie 4.0'ı içeren etkinlikler programı, Endüstriyel İnternet ile buluşuyor ve Forum Otomasyonu, sizi  ikna edecektir. En önemli 4.0 yenilikleri keşfetmek için, sadece Kırmızı Halı Rotasını izlemeniz gerekir. Sizin için tam anlamıyla kırmızı halıyı yuvarlıyoruz – Hannover ticaret fuarı boyunca  Industrie 4.0'a!

 

  Hannover'de ve dünyada robot sayısı artıyor. Eskiden sadece iki yılda bir ortaya çıkan robotik dünyasındaki en üst sınıf artık  her yıl HANNOVER MESSE'de bulunabilir.

 

Üretim otomasyonu, yıldan yıla dünya çapında hız kazanıyor. Bu, Uluslararası Robotlar Federasyonu (IFR) tarafından düzenli aralıklarla hesaplanan ve yayınlanan robot yoğunluğundan çıkarılabilir. En son IFR rakamlarına göre, imalat sanayiindeki küresel ortalama 10.000 çalışan başına 74 robot birimindedir. 2015 yılında rakam 66 birim idi.

 

IFR'ye göre, en otomatik beş ülke, bu sırayla Güney Kore, Singapur, Almanya, Japonya ve İsveç. Bunu Danimarka, ABD, İtalya, Belçika ve Tayvan takip ediyor. Şu anda Çin, robot yoğunluğu bakımından hala 23 numaradaki en hızlı büyüyen robot endüstrisine sahiptir.

 

2020 yılına kadar IFR prognozuna göre dünya çapında fabrikalarda 1.7 milyondan fazla sanayi robotu kurulacak. Almanya'da, sektör yıllık yüzde 5'lik bir büyüme bekliyor.

 

HANNOVER MESSE'de sergilenen en büyük 10 robot üreticisi, Japon şirketleri tarafından yönetiliyor. Ancak, bir Alman-Çinli şirket olan KUKA da bunlardan biri. KUKA'nın merkezi, Salon 17'de Yaskawa ve Yamaha ile birlikte bulunuyor. Gripperlerde lider olan dünya pazarı, Schunk, burada da bulunabilir.

 

ABB ve Kawasaki gibi robotikteki diğer büyük isimler,  Hannoverde 11 numaralı salonda şirket standlarını kuruyor. Sanayi robotları, robotlar, otomatik sistemler ve insansız uçakların yoğunluğu, uzman forumları, fuarın geri kalanı boyunca ve sunumlarla sürecek.

 

IAMD Küresel Direktörü Arno Reich, "Her iki yılda bir Hannover'de ürünlerini sergileyen pek çok şirket, her sene gözüküyor" diyor. "Sadece HANNOVER MESSE'nin sunduğu endüstriyel kullanıcıların yakınlığı bu etkinliği uluslararası robot sektörünün  vazgeçilmezi kılıyor."

 

Hannover Ticaret fuarında robotların odak noktası, Akıllı Kameralar, görüntü işleme sistemleri ve diğer yenilikçi çözümlerin yanı sıra, Uygulama Park Robotları, Otomasyon & Vizyon ve diğer yerlerde hareket halindeki mobil sistemlerin yer aldığı Salon 17'de yer almaktadır.

 
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak