Uluslararası Mobilya Liderlik Ödülleri başvuruları başladı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Uluslararası Mobilya Liderlik Ödülleri başvuruları başladı.

08-11-2020
Uluslararası Mobilya Liderlik Ödülleri başvuruları başladı.
Uluslararası Mobilya Liderlik Ödülleri (FLA International; www.furnitureleadership.com) Bu yıl Tüm dünya mobilya sektör üretici ve tedarikçilerini de kapsayan bir genişlikte gerçekleşiyor. FLA International tarafından organize edilen etkinlik olan, Mobilya Liderliği Ödülleri,ilki 2008 yılında, ülkelerin mobilya endüstrisindeki mükemmelliği takdir etmek için Malezya’da ulusal bir ödül olarak başladı. Program, sonraki yıllarda Asya’daki mobilya pazarlarını kapsayacak şekilde genişletildi ve daha sonra Avrupa ve ötesini de kapsadı.

 

Türkiye’den Mobilya Dergisinin de desteklediği ve uluslararası destekleyiciler içinde yer aldığı Mobilya liderlik ödüllerine mobilya dergisi olarak da ülke genelinde 5 başarılı Türk firmasını aday olarak göstereceğiz. Katılım gösterecek firmalarımızın bizimle de irtibata geçmeleri uygundur. (nesipuzun@mobilyadergisi.com.tr)den taleplerini ileterek süreci birlikte yönetebiliriz.

En son etkinlik, dünya çapında 60'tan fazla seçkin mobilya şirketinin katılımını sağlayan bir 2019/2020 etkinliğiydi. Dünyanın en büyük mobilya firmasının yanı sıra farklı bölgelerdeki birçok en iyi şirket de dahil edildi. CIFF Guangzhou ile birlikte Mart 2020'de bir ödül sunum töreni yapılması planlanmıştı. Bununla birlikte, COVID-10 salgınının aniden gelişi nedeniyle, onu iptal etmekten başka seçenek olmadı. 2020/2021 etkinliği için, sınır ötesi seyahat uygun değilse, ödül tören çevrimiçi hale getirilecektir.

 

FLA International'ın temel amacı, seçkin mobilyalar üreten kuruluşları onurlandırmaktır. Bunlar arasında mobilya perakendecileri, imalatçılar, tüccarlar, ekipman ve malzeme tedarikçileri ile etkinlik organizatörleri ve ticaret birlikleri gibi hizmet sağlayıcıları bulunmaktadır. Ek olarak, çaba aynı zamanda sektörde rol modelleri oluşturmayı, kriterler koymayı ve kazanan şirketlerin markalarına değer katmasına ve prestij kazanmasına yardımcı olmayı da amaçlıyor.

 

Süreçle ilgili olarak, ilgilenen tüm katılımcıların resmi web sitemiz (www.furnitureleadership.com )aracılığıyla resmi bir başvuru yapması gerekecektir. Ardından, Asya'nın önde gelen beş üniversitesinde misafir profesör olan Profesör Chan Kah Chee tarafından tasarlanan bir değerlendirmeden geçmeleri gerekecek. Değerlendirmeyi geçen  firmalar, furnitureleadership  ödüllerine katılmaya hak kazanacaklardır.

 Kazanan şirketler, 3.000 ABD Doları tutarında bir kazanan paketine abone olmak zorunda kalacak. Yatırılan bu para ise, kupa, sertifika, tören ve kokteyl partisi, tanıtım, VIP davetiyesi, hakemlerin ağırlanması ve bir bütün olarak programın organizasyonunu karşılamamıza yardımcı olacaktır.

 

Zaman çizelgesi açısından, program şu andan itibaren Mart 2021'e kadar. Başvuru 1 Aralık 2020'de sona erecek ve Kasım-Ocak döneminde değerlendirme bekleniyor ve Mart 2021'de Guangzhou'da CIFF Guangzhou ile birlikte büyük bir ödül sunum töreni yapılacak. . Küresel mobilya ve iç ticaretin büyük bir buluşması olacak.

 

Gerçek anlamda küresel bir etkinlik olarak, bu programı   farklı ülkelerde ve bölgelerde güçlü ortaklarla birlikte yürütülüyor. Yerel ortaklar etkinliği kendi pazarlarında tanıtmakta, kendi ülkelerindeki seçkin mobilya firmalarının   katılımını belirlemek için kriterlere uygun şirketleri referans göstermektedirler. Hedef her ülkeden 3-5 seçkin şirkettir.

 

Ek olarak, her ortağımızın bir temsilcisi, katılımcıların değerlendirmesine katılmak için uluslararası değerlendirme panelimize katılacaktır.

             Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana e-posta yoluyla yazmaktan çekinmeyin. Ayrıca +65 97300123 numaralı telefondan Mobil / WhatsApp / Viber'de de mevcutum.

 

FLA International 2020/2021 artık aday gösterilmeye açık!

Resmi adaylık formunu indirmek için burayı tıklayın.

www.furnitureleadership.com

Adaylık Aralık  2020'de sona eriyor.

  FLA International programı Eylül 2020'den Mart 2021'e kadar devam edecek şekilde yeniden planlandı

  

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak