ZOW Istanbul Fuarı kapılarını 17 20 Ocak 2013de açıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ZOW Istanbul Fuarı kapılarını 17 20 Ocak 2013de açıyor

25-12-2012
ZOW Istanbul Fuarı kapılarını 17 20 Ocak 2013de açıyor
Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW; sektörün profesyonel isimlerini liderlerini 17-20 Ocak 2012 tarihlerinde İstanbulda 5.kez bir araya getirecek. İç planlaması ve dekorasyonuyla iş merkezi tasarımını baz alarak oluşturulan ZOW fuarı stantları ve hedef kitleye uygun ziyaretçileri sayesinde iş platformu özelliği sunacak.

Mobilya ve iç tasarım sanayisi için ticaret ve bilgi alışverişi konusundaki tedarikçileri bir araya getiren ZOW fuarı; küresel pazar liderleri ve yerli üreticilere pazarda hali hazırda var olan ürünler yerine yeni ürünlere tek noktada ulaşma imkanı sunuyor. Ziyaretçiler ve katılımcı profesyonellere ücretsiz yemek hizmetinden, ikili iş görüşmesi alanlarına kadar birçok ayrıcalığı tanıyan ZOW; üst düzey yöneticilerin geleceğin trendlerine yön vermesini sağlıyor. Kalabalık görünüm anlayışından tamamen uzak, daha etkili ziyaretçi profili oluşturan fuar; bu sayede sektörün Avrasyadaki profesyonellerinin birinci sınıf buluşma yeri ve platformu haline geliyor.

Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW; mimar, iç mimar ve tasarımcıların bir bütünü tasarlarken diğer etkinliklerde ulaşamadıkları ya da odaklanamadıkları mobilya ve yan sanayi endüstrisinin boşluğunu dolduruyor. Mimar ve mühendisler; yapı, tasarım ve mimarlık alanlarında yenilikleri takip etmek, bilgi paylaşımında bulunmak ve ihtiyaçları olan her türlü ürünü kolayca bulabilmek adına ZOWda buluşuyor.

On yıldan fazla bir süredir şirketlere daha iyi ürünler oluşturma konusunda yardımcı olan Material Connexion, işbirliği için ZOWu seçti. Tasarım ve bilim arasında bilgi köprüsü kurmak üzere kurulan Material Connexion; tasarımcıların yeni malzemeler hakkında ihtiyacı olan her türlü bilgiyi sağlayarak fark yaratıyor. Malzeme konusundaki uzmanlığını şirketlerin yenilik yapmasına yardımcı olmak için kullanan Material Connexion; küresel malzeme çözümlerine erişim yeteneği sayesinde günümüzün malzeme çözümlerini belirleyerek geleceğin fırsatlarını önceden görüyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak