Yonpaş Orman Ürünleri, pazar ağını genişleterek Ortadoğuda büyümeyi hedefliyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Yonpaş Orman Ürünleri, pazar ağını genişleterek Ortadoğuda büyümeyi hedefliyor.

13-11-2012
Yonpaş Orman Ürünleri, pazar ağını genişleterek Ortadoğuda büyümeyi hedefliyor.
Kayseride 1972 yılından bu yana orman ürünleri alanında hizmet sağlayan Yonpaş Orman Ürünleri, pazar ağını genişleterek Ortadoğuda büyümeyi hedefliyor. Kıbrıs, Gürcistan, Tacikistan gibi ülkelerdeki depoları ile yurtdışında oluşum sağlayan firma, yurtiçinde de gerçekleştirdiği yatırımları ile büyümeye devam ediyor. Ağırlıklı olarak kapı ve mobilya sektörüne hizmet sağlayacağı Yonpaş Outlet mağazasını yıl içinde faaliyete geçiren Yonpaş Orman Ürünleri, sektörlere marka alternatifi de sunuyor. Yonpaşın Kayseriden çıkan ve bir dünya şirketi olma yolunda ilerlediğini dile getiren Yonpaş Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Derinel, Hedefimiz Ortadoğuda büyümek. Bu konuda çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor dedi.

Tüm orman ürünlerinden ray sistemlerine, kulplardan menteşelere, ankastreden metal ürünlere, kenar bantlarından kilit sistemlerine kadar her şeyin yer aldığı Kayserideki Yonpaş Outlet mağazalarında tüketicinin birçok farklı markayı bir arada bulabileceğine dikkat çeken Hilmi Derinel,Sunta, suntalam, mdf, mdflam, laminant parke, kapı paneli, dekoratif paneller, mobilyanın tüm aksesuarları, kapı kolları, kilit, menteşe, ankastre, fırın ve ocak gibi mutfak ekipmanları, mutfak aksesuarları ve buna benzer suntalam ya da mdf ürünü kullanan tüm sektör firmalarının ürünleri bünyemizde var. 40ın üzerinde, sektörümüzün lider firmalarının bayilikleri ile hizmet veriyoruz. Kastamonu Entegre, Samet Menteşe, Cebi, Marka Kulp Hetich, Franke ve Teka bunlardan birkaçı. Aksesuar hırdavat satışımızı Yonpaş Outlet mağazamızda gerçekleştiriyoruz. Türkiyenin mobilya merkezi Kayseride 20 bin metrekare alana sahip mağazamızda tüketici birçok marka alternatifine ulaşabiliyor. Bu kolaylıklarla birlikte orman ürünlerinde istenilen ölçüye göre kesim yapan üretim hattımızla da çözümler sunabiliyoruz. Geniş otopark alanına sahip mağazamızda, nakliye hizmetimizle de yardımcı oluyoruz diye konuştu. İnternet üzeri satışlarda da aktif olduklarına değinen Derinel, satış siteleri üzerinden de çeşitli özel kampanyalar düzenlediklerini sözlerine ekledi.

Sektörlere geniş hizmet ağı ile ulaşıyoruz

İç pazarda Kayseri, Ankara ve Adana bölgelerinde faaliyet gösteren firmalarının 2008 yılında gerçekleştirdiği yatırımlarla yurtdışında da depo kurduklarını ifade eden Hilmi Derinel, Gürcistanda Yonpaş Georgia, 2009 yılında Kıbrısta Yonpaş Cyprus ve en son 2010 yılının sonunda da Tacikistanda Yonpaş Tojik adı altında, kendi depolarını kurduklarını aktardı. Tüm şirketlerinin yollarına başarıyla devam ettiğini dile getiren Derinel, Orman ürünleri sektöründe Türkiyedeki yatırımlarımızı tamamladık sayılır. Hırdavat ürünlerinde de Türkiyenin belli başlı firmaları arasına girip, yurtdışı pazarlarda yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz. Sırada 2013 yılının ilk yarısına kadar bir ülkede daha depo açmak var. Tüm bu yatırımları yaparken kendimize, 12 yıldır distribütörlüğünü yaptığımız ve sektöründe dünya devleri arasında sayılan Kastamonu Entegreyi örnek aldık. Onların yolunda ilerlemeye çalışıyoruz açıklamasını yaptı. Şu anda 100 milyon TLyi aşan grup cirosuna sahip olduklarını bildiren Derinel, Kafkaslar, Ortadoğu ve Akdeniz ülkeleri başta olmak üzere 16 ülkeye ihracat yaptıklarını ve ihracatın cirolarındaki payının yüzde 9 olduğunu kaydetti. Derinel, faaliyetlerini 100ü aşkın personel ile sürdürdüklerini belirtti.

yazar

E-bülten için e-posta bırak