Yelda Akıncı Bostan/ Biesse Türkiye ve Orta Doğu Bölge Direktörü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Yelda Akıncı Bostan/ Biesse Türkiye ve Orta Doğu Bölge Direktörü

17-11-2022
Yelda Akıncı Bostan/ Biesse Türkiye ve Orta Doğu Bölge Direktörü
Mobilya dergisi: Ülkemiz adına gerçekleşen Son woodtech fuarı Biesse Türkiye olarak katıldınız. Bu fuarda değişik teknolojik Showlar da sundunuz, Sektörde önemli teknolojik yeniliklerin olduğu bir marka olan Biesse de bu yıl neler sergilediniz?

 

35.’si gerçekleştirilen Tüyap Woodtech Fuarı'nda Biesse olarak 1050m2'lik stand alanımızda yenilenen marka kimliğimiz ve yeni fuar konseptimiz ile ziyaretçilerimizin karşısına çıktık ve ziyaretçilerimizden tam not aldık. Tüm ziyaretçilerimizin ve iş ortaklarımızın geri dönüşleri çok olumlu oldu.  

 

Bu yıl fuarda Biesse Türkiye ve Orta Doğu olarak büyüyen bölgemiz ve ekibimiz ile daha geniş bir bölgeye hitap ettik. Uzman ekiplerimiz eşliğinde, kişiselleştirilebilen, optimize edilmiş, hızlı, entegre teknolojilerimizi ve yazılım çözümlerimiz sayesinde birbiri ile iletişim halinde otomatize edilmiş bir fabrikanın nasıl oluşturulabileceğini ziyaretçilerimize gösterme fırsatı yakaladık.

 Fuar alanında Otomatik Yükleme ve Boşaltma Sistemli 5 Eksen Düz Tabla CNC İşlem Merkezi, Rover B FT’yi ve Otomatik Döndürme ve Boşaltma Sistemli Stream A Smart'ı Winner W4 ile sergiledik. Fiziken sergilediğimiz iki otomasyon sistemimizin yanı sıra Sanal Gerçeklik alanımızda 3 farklı makinemizi daha ziyaretçilerimiz ile buluşturduk. Ziyaretçilerimiz, tekil makinelerden daha fazlasına sahip teknolojik çözümleri daha yakından inceleme şansı yakaladı. Otomasyon sistemlerimize ve makinelerimize ek olarak şirket içi siparişleri yönetmek için tasarlanan, üretim aşamasından planlamaya, tüm üretim süreçlerinin en basit adımlarla yönetilmesine olanak sağlayan SmartConnection yazılımımızı da ziyaretçilerimize tanıttık.

 Mobilya dergisi:  Bu yılki fuar için değerlendirmelerinizi alabilir miyiz,  gerek ziyaretçi, gerekse de genel sonuçları  itibarıyla fuar nasıl geçti?

Her şeyden önce bu yıl bizim için farklı bir fuar deneyimi oldu. Yukarıda da belirttiğim gibi yenilenen marka kimliğimiz ve yeni fuar konseptimiz ile ilk defa müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın karşısına çıktık. Öncelikle aldığımız tüm geri bildirimlerin olumlu olması bizleri çok mutlu etti.

 Bununla beraber oldukça verim aldığımız bir fuar geçirdik. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen ziyaretçi sayısı, niteliği ve yapılan satışlar açısından önemli rakamlar kaydettik.  Fuarın olumlu sonuçlarını da halen almaya devam ediyoruz.

Fuar alanında hem Türkiye hem Orta Doğu hem de İtalya'dan gelen yaklaşık 60 kişilik ekibimiz eşliğinde ziyaretçilerimizi ve iş ortaklarımızı ağırladık. Standımıza ilgi oldukça yoğundu.

 Bu yıl ayrıca fuar ile eş zamanlı olarak İstanbul Maltepe Kampüsümüzde bulunan showroomumuzda da misafirlerimizi ağırladık. Fuar alanından her gün ücretsiz özel servis araçları sayesinde ziyaretçilerimize, showroomumuzdaki 18 farklı Biesse teknolojisini gösterme şansı bulduk.

 Tüyap Woodtech Fuarı bir kez daha yeni yatırımlara ve yeni iş ortaklıklarına imza attığımız başarılı bir fuar oldu. Bu vesile ile Biesse'yi tercih eden, destekleyen ve güven duyan tüm iş ortaklarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum.

Mobilya dergisi: Yıl boyu düzenli olarak canlı demolar ve bayilerinizle showroom eğitimleri uygulamalar gerçekleştirdiniz. Bu inovatif çalışmalardan ne tür geri dönüş aldınız, beklentiler gerçekleşti mi, 2023 te de bu tür çalışmalar yapılacak mı?

 Yıl boyu düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz canlı demolar, eğitimler ve etkinlikler aracılığı ile misafirlerimizi Biesse teknolojilerimiz ve ekibimiz ile tanıştırma fırsatı elde ediyoruz.

 Her biri beklentilerimizi karşılayan, verimli etkinliklerdi. 2023 yılında da aynı çalışmalarımızı, kapsamını daha da genişleterek gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yıl boyunca kampüsümüzün kapıları Biesse ile tanışmak isteyen misafirlerimiz için ardına kadar açık olacak.

 

Mobilya dergisi: Bu yılın son çeyreğini bitiriyoruz  2022 yılı biesse Türkiye için nasıl geçti?

 2022 yılı bizler için verimli bir yıl oldu. Temmuz ayı itibari ile yalnızca Türkiye değil Orta Doğu’nun da sorumluluğunu aldığımız, bölgemizin genişlediği yeni bir döneme adım attık.

Yılın başından son çeyreğe kadar istikrarlı çalışmalarımız ve fuardaki performansımız sayesinde hedeflerimizin üzerine çıkarak yılı kapatacağız.

Her türlü ekonomik ve konjektürel zorluğa rağmen istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor olmamız, yeni işbirlikleri ve projelerin hız kesmeden devam ediyor olması bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. 2023 yılında da  bu olumlu trend devam edecektir.

 Bu vesile ile sektörde tecrübesi, bilgi birikimi ve iş yapış şekli ile farkını hissettiren Biesse Türkiye ve Orta Doğu ekibimize de tüm içtenliğimle teşekkürlerimi sunuyorum. Devamlı olarak kendini geliştiren ve hedefleri doğrultusunda ileriye giden bir ekibin parçası olmak ve birlikte çalışmak, gerçek anlamda büyük bir keyif.

Değerli müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı, bizleri daha yakından tanıyıp teknolojilerimizi canlı olarak deneyimleyip keşfetmek üzere İstanbul ve Dubai'deki kampüslerimize davet ediyorum.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak