Yayın Grubumuzun Başkanlığında 12 Ülke Temsilcisinin Katıldığı IAFP’nin 2016 Yılı Toplantısı İstanbul’da Yapıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Yayın Grubumuzun Başkanlığında 12 Ülke Temsilcisinin Katıldığı IAFP’nin 2016 Yılı Toplantısı İstanbul’da Yapıldı

18-05-2016
Yayın Grubumuzun Başkanlığında 12 Ülke Temsilcisinin Katıldığı IAFP’nin 2016 Yılı Toplantısı İstanbul’da Yapıldı
Her yıl dünyanın farklı ülkelerinde toplanarak hem global mobilya pazarları arasındaki bilgi akışını sağlayan, güncel gelişmeleri konuşan hem de uluslararası sektörel yayıncılığın sorunlarını ele alan birlik, 2016 yılının ilk toplantısı 31 Ocak 2016 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdi.

Uluslararası Mobilya Yayıncıları Birliği IAFP, 19 ülkenin en önemli mobilya sektör yayıncılarını bir çatı altında toplayan uluslararası bir örgüt. 2015 yılı Şubat ayından bu yana birliğin başkanlığını Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil eden ve sektörün duan kurulu olan Ekin Yayın Grubu yürütüyor.

 

Her yıl dünyanın farklı ülkelerinde toplanarak hem global mobilya pazarları arasındaki bilgi akışını sağlayan, güncel gelişmeleri konuşan hem de uluslararası sektörel yayıncılığın sorunlarını ele alan birlik, 2016 yılının ilk toplantısı 31 Ocak 2016 tarihinde İstanbul’da  gerçekleştirdi.

 

Toplantıya dergimiz İmtiyaz sahibi Nesip Uzun ve Ekin Yayın Grubu adına IAFP başkanlığı üstlenen Zeki Yücel de dahil olmak üzere 12 ülkenin temsilcileri hazır bulundu.

 

Almanya, Fransa, Çin, Rusya, Brezilya, Belçika, Hindistan, Japonya, Güney Kore, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye adına toplantıya katılan delegeler yönetim kurulunun hazırladığı gündem üzerine görüşlerini bildirdiler.

 

Derneğin mali, yönetsel ve uluslararası etikinliklerine yönelik pek çok konunun ele alındığı, Dünya Mobilya Kongresinden Web sitesine, uluslararası basın bülteninden 20. Yıl kitapcığına kadar pek çok iç konu ele alındı.

 

Toplantıda daha sonra sektörel yayıncılığının güncel durumu ve sorunları görüşüldü.  Ayrıca farklı ülkelerin mobilya pazarlarından hareketle hem sektörün hem de sektörel yayıncılığın global vizyonu ve gelecek projeleri ele alındı.

yazar

E-bülten için e-posta bırak