Välinge Innovation’dan yenilikçi mobilya montajı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Välinge Innovation’dan yenilikçi mobilya montajı

28-04-2024
Välinge Innovation’dan yenilikçi mobilya montajı
Her şey yerine oturduğunda hissettiğiniz duyguyu bilirsiniz, değil mi? İşte Välinge Innovation’ın Threespine® Click Furniture Teknolojisi mobilya montajını böyle hissettiriyor. Birdenbire mobilyaları basit bir tıklamayla, alet veya bağlantı parçalarına ihtiyaç duymadan ve kaya gibi sağlam sonuçlarla monte etmek mümkün hale geldi. İnsanlar bunu mobilya montajının geleceği olarak adlandırıyor ve biz de buna katılmaya hazırız!

Välinge Innovation, sektörü sonsuza dek dönüştüren yenilikçi döşeme teknolojileri yaratma konusunda uzun bir geçmişe sahiptir ve zemin döşeme sistemleri mevcut en hızlı, en kolay ve en güvenilir çözümler olarak bilinir. Bu bilgi birikimini mobilya montajı için yepyeni bir yol yaratmak için kullanmaya karar verdiklerinde, başarı hemen geldi.  

Hızlı, eğlenceli ve hatasız montaj

Threespine, mobilya montajı için yenilikçi bir yöntemdir - donanım, kalp çarpıntılarını ve ağır kaldırma işlemlerini denklemden çıkarır. İster profesyonel olun ister kendiniz yapın, Threespine ile mobilya montajı eğlenceli, kolay ve zahmetsizdir ve geleneksel seçeneklerden 10 kata kadar daha hızlıdır. Gelişmiş kilitleme sistemi üretime entegre edilmiştir ve montajı güvenli ve sağlam sonuçlarla tamamen hatasız hale getirir. Tüm bağlantılar gizlidir ve bağlantı parçalarına gerek olmadığından görünür delikler yoktur ve sonuçlar kusursuzdur.

Demontaj, montaj ve yeniden montaj kadar kolaydır. Parçaların kolayca çıkarılıp değiştirilebilmesi, mobilyanın potansiyel ömrünü uzatır, yeni tasarım fırsatları yaratır ve geri dönüşümü kolaylaştırır - tüm bunlar önümüzdeki değişiklikleri karşılamak için aranan avantajlardır.

İki parlak click mobilya çözümü

Välinge'nin devrim niteliğindeki 'Threespine Click Mobilya Teknolojisi' portföyü Core ve ID olmak üzere iki yenilikçi çözüm içermektedir. Core, tanınmış ve son derece saygın 5G® zemin kilitleme teknolojisine dayanırken ID, mobilya endüstrisinin geleneksel delme yöntemlerini kullanır. Her iki çözüm de mobilya sektöründeki gelecek belirsizliklerini karşılamak üzere tasarlanmış olup, olağanüstü avantajlar sunmaktadır.

Her iki çözüm de talep görüyor görmektedir. Avrupalı mobilya üreticileri özellikle geçen yıl piyasaya sürülen Threespine ID ile ilgilenmekteler. Sektörde her zaman ön planda olmasıyla bilinen Türk mobilya şirketi Kilim Mobiliya, Türkiye'deki ilk Threespine lisans sahibidir.

Välinge Innovation Kilit Müşteri Yöneticisi Mindaugas Zacharenko, "Hem Türkiye'de hem de Avrupa'nın köklü mobilya üreticileri arasında teknolojimize gösterilen büyük ilgiyi görmek harika," diyor. "Kilim ile çalışmakta olduğumuz için çok heyecanlıyız. Bizim teknolojimizi kullanarak gerçekten yenilikçi bir Click mobilya markası olan Kilim Klik'i yarattılar."

Hızla dönüşen endüstri

Bu teknoloji sektör, çok kanallı perakendeciler ve tüketiciler için tam bir devrim niteliğindedir. Mobilyaların nasıl tasarlandığı, üretildiği, taşındığı, depolandığı ve satıldığına dair tamamen yeniden düşünme yoluyla hem zamandan hem de maliyetlerden tasarruf edilmesini sağlar. Bağlantı parçaları olmaması, demonte mobilya paketleri, daha verimli nakliye şekli ile ve döngüsel bir ekonomi için üretilen ürünler yaratma fırsatının büyük çevresel kazanımlarını ekleyin ve gerçek, sürdürülebilir bir kazanç elde edin.

Välinge'den Mindaugas, "Sektör hızla dönüşüyor ve bu yenilikçi teknoloji tasarım, tüketici davranışları ve çevre standartlarında gelecekte yaşanacak değişiklikleri karşılamak için mükemmel bir çözüm" diyor.

Güvenilir bir ortak ve küresel bir ağ

Threespine, Välinge Innovation tarafından geliştirilmiştir ve lisanslanmaya hazırdır. Välinge, olağanüstü teknolojileri lisanslama konusunda uzun bir deneyime sahiptir ve her lisans sahibi, sağlam ve deneyimli bir ortağa ve mobilya montajının geleceğini karşılamak için gerçekten yenilikçi bir çözüme sahip olduklarından emin olabilir.

Välinge, otuz yılı aşkın bir süredir küresel yer döşeme ve mobilya endüstrisinde yakın ilişkiler kurmuştur. Onlarla ortaklık yapmak, patentlerini lisanslamaktan çok daha fazlasını ifade eder. Bu, pazar lideri çözümler, güvenilir, deneyimli bir ortak ve uzun vadeli destek alacağınız anlamına gelir. Dünya çapında üreticilerden makine tedarikçilerine kadar herkesle geniş bir ağa sahiptir. Bu da onların bir arabulucu gibi hareket ederek, karşılıklı olarak perakendecilerin mükemmel üreticiyi bulmalarına yardımcı olmalarını sağlıyor. Välinge, yeni ve faydalı iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olan değerli bağlantılar sunabildiğinden, lisans sahiplerinin çoğu için bu özelliğin kullanışlı bir avantaj olduğu kanıtlanmıştır.

Premium destek

İsveç Viken'deki merkezlerinde büyük, son derece modern bir Ar-Ge merkezine ve son teknoloji üretim ekipmanlarına sahiptirler. Threespine teknolojisini kullanan tüm ürünlerin her zaman yüksek kalite gereksinimlerini karşılamak için profil çizimleri, ürün prototipleri ve gerekli testler konusunda tüm ortaklara verimli bir şekilde yardımcı olmalarını sağlar.

Välinge'nin yetenekli mühendislerden oluşan bir ekibi, lisans sahiplerini uygulama ve devreye alma süreçlerini mümkün olduğunca verimli hale getirmek için gereken her konuda desteklemektedir. Mevcut makinelerin modifiye edilmesine yardımcı olurlar ve yeni yatırımlar gerekiyorsa, en uygun çözümün seçilmesine yardımcı olurlar. Kurulum sırasında sahada bulunurlar ve her zaman üretimin sorunsuz çalışmasını ve tüm ürünlerin Threespine'in bilinen yüksek performans seviyesini karşılamasını sağlarlar.

Välinge ile temas halinde olan herkes, müşterilerine her zaman ihtiyaç duydukları desteği sunmaktan gurur duyduklarını bilir.

"Teklifimiz benzersizdir. Lisans sahipleri yalnızca pazar lideri bir teknolojiye ve daha rekabetçi bir teklife sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda her durumda ellerinin altında güvenilir ve destekleyici bir ortağa sahip olacaklarına da güvenebiliyorlar" diyerek sözlerini tamamlıyor Mindaugas Zacharenko.

Välinge ve Threespine hakkında daha fazla bilgi için valinge.com/threespine adresini ziyaret ediniz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak