Tüyap’ın Kayseri’de Düzenlediği ve Yayın Grubumuzun da Katıldığı Mobilya Yan Sanayi Fuarı [KMOY 2012]

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap’ın Kayseri’de Düzenlediği ve Yayın Grubumuzun da Katıldığı Mobilya Yan Sanayi Fuarı [KMOY 2012]

31-07-2012
Tüyap’ın Kayseri’de Düzenlediği ve Yayın Grubumuzun da Katıldığı Mobilya Yan Sanayi Fuarı [KMOY 2012]
KMOY 2012 Kayseri Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar ve Orman Ürünleri Fuarı 31 Mayıs 2012 tarihinde Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde, EKİN Yayın Grubu’nun da katılımıyla açıldı.
TÜYAP Fuarcılık tarafından Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası ve TIKA' nın sağladıkları destek ve işbirlikleri ile düzenlenen fuarın açılışında konuşan TÜYAP Anadolu Genel Müdürü İlhan Ersözlü "Bilgi birikimimizi, deneyimimizi Kayseri ile paylaşmak için 144 firmanın standıyla katıldığı bu fuarı açtık. Bu fuarları Anadolu'nun her yerinde açmayı planlıyoruz. " diye konuştu.

GELECEKTE SEKTÖRÜN BULUŞMA YERİ OLMAYA ADAY ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK Bu yıl gerçekleştirilen ve TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri Mobilya Malzemeleri ve Yan Sanayi Fuarı KMOY 2012, önceki yıllara oranla özellikle ahşap komponentler ve aksesuar içeriği ile olumlu bir süreci başlattı. Süreç diyoruz çünkü yıllardır farklı organizasyonlar tarafından gerçekleştirilen benzeri fuarlar yeterli desteği kazanamadığı gibi bölge fuarcılığını da geliştiremedi. Kayseri gibi ülkenin en önemli mobilya imalat merkezlerinden biri sayılan kent, fuarcılık için yeterli altyapı oluşturulamadığından bugüne kadar zayıf kalmıştı. TÜYAP gibi uluslararası bir markanın bu işe soyunması başta bölgenin yerel otoriteleri, meslek örgütleri olmak üzere daha ilk yılında gerek bitmiş mobilya fuarı, gerekse de mobilya yan sanayi ve aksesuar malzemeleri fuarı Kayseri Sanayi Odası, Mobilyacılar Odası ve meslek grupları ile sektör tarafından desteklendi.

Fuara sektörün önemli firmaları katılırken, Sivas, Amasya, Samsun, Irak gibi çevre iller ve komşu ülkelerden ziyaretçiler geldiler. Profil, kenarbandı, kulp, sürme sistemleri, bağlantı elemanları, yüzey malzemeleri, ahşap işleme makineleri ile kesici takımların sergilendiği fuar, önümüzdeki yıllar içerisinde sektörün buluşma noktası olmaya aday olduğunu kanıtladı. Uluslararası fuarlar olduğu kadar, bölgesel ve yerel fuarlar da doğru konumlandırıldıklarında, iyi bir tanıtım ve nitelikli ziyaretçi ile beslendiğinde gerçekten etkili olabiliyor. Dünya genelinde bunların örneği çok. Türkiye'de yaygınlaşan ve kimi bölgelerde güçlü bir dinamiğe sahip olan mobilya imalat sektörü için bu fuarlar özellikle KOBİ düzeyinde işletmelere çok önemli vizyonlar katmaktadırlar.

TECE'den bir sosyal sorumluluk projesi: TECE HAYAT..
TECE firması, kurumsal iletişimi sağlamak amacıyla bir süredir güzel bir sosyal sorumluluk projesi örneği vererek bir projeye imza atıyor: TECE Hayat Dergisi...

Firma yetkililerinin verdiği bilgiye göre,1987 yılında ufak bir atölyede ahşap kenar bandı üretimiyle ticaret hayatının içine giren ve daha sonraları melamin kenar bandının popüler olmasıyla beraber bu malzemenin ithalatına başlayan, zamanla Türkiye'nin en büyük melamin kenar bandı ithalatçısı durumuna gelen TECE DEKOR, sektörel faaliyetlerinin yanısıra kurumsal iletişimi sağlamak adına güzel bir sosyal projeye imza atarak 2 yıl öncesinde bir dergi çıkarmaya başlamış ve bugünlere kadar getirmiştir. Yakın zaman önce çıkarttığı 9. sayısı ile birlikte tchayat.org sitesini de yenileyen firma tarafından yayınlanan derginin içerisinde TECE ve ürünleri hakkında bilgilerin yanısıra sosyal, kültürel ve turizm yazılarına da yer verilerek Türkiye'nin dogal güzellikleri, turistik yerleri ve kültür mirası da fotoğraflar eşliğinde tanıtılıyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak