Tüyap İntermob Woodtech 2021 fuarları kendi rekorunu kırıyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap İntermob Woodtech 2021 fuarları kendi rekorunu kırıyor.

10-11-2021
Tüyap İntermob Woodtech 2021 fuarları kendi rekorunu kırıyor.
Başarılı bir fuarın ardından,Ülke ve dünya ölçeğinde yaşanan çok yönlü krizler bulaş ve kapanmaların ertesinde 2 yıl sonra yeniden başlayan İntermob Woodtech fuarımız bu yıl hemen tüm beklentilerin üzerinde bir başarıyla gerçekleşti.
Mobilya ve orman ürünleriyle mobilya bağlantı elemanları, Ahşap işleme makineleri ve hemen tüm yardımcı üretim malzemelerinin sergilendiği Tüyap İntermob Woodtech fuarı 9- 13 Ekim 2021 tarihleri arasında Tüyap fuar merkezinde gerçekleşti.Bu yıl 34. Gerçekleşen Woodtech Mobilya işleme makineleri ile 23. Gerçekleşen İntermob mobilya malzemeleri fuarı dünya genelinde ilgi gören kendi klasmanında da en başarılı fuarlardan biridir. Ülkemiz mobilya üretiminin tarihsel gelişinde büyük rol oynayan ve pek çok inovatik yenilik ve gelişmenin de kaynağı olan woodtech&İntermob fuarları bu yıl beklentilerin de ötesinde bir performans sergiledi. Katılımcının ve ziyaretçinin oldukça memnun ayrıldığı bu yılki fuar özellikle yurtdışı ziyaretçi profili açısından da memnuniyet verici geçti. Balkanlar, Ortadoğu, Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika ile Avrupa ülkeleri yanı sıra Kanada Latin Amerika dan da kayda değer bir ziyaretçi katılımcıları memnun ettiler. Öte yandan ziyaretçiler de panel üreticileri dışında hemen her aradıklarını bulduklarını belirtirken makine imalatçıları bu yıl en yeni makine modelleriyle fuarda göz doldurdular. Hemen her üretim alanına uygun yerli makinelere onlarca firma tarafından uluslararası markalarla rekabet koşullarına uygun halde görücüye çıkarken, gerek tasarım ve görsellik gerekse de işlevsellikleriyle beklentileri fazlasıyla karşıladılar. Fuarın önemli bir bölümünü oluşturan Woodtech 1-2-3-10-13 ve 14. Holerde olmak üzere 6 salonda gerçekleşti.4-5-6-7-8 salonlarda gerçekleşen İntermob bölümünde ise özellikle aksesuarlar konusunda Türk üreticilerin geldiği nokta gerçekten de uluslararası global aktörleri de zorlayacak ve Pazar paylarını önemli oranda etkileyecek birbirinden başarılı ürünlerle fuarda göz doldurdular. İki yıldır fuarlara katılamamanın da etkisiyle firmalar yüzlerce yeni ürün geliştirdiler. Kalitelerini arttırarak herbiri kendi içinde önemli aşamalar kat ettiler. Kulp, menteşe, kapı kolu, menteşe, sürme sistemleri, bilyeli ve düz raylar, masa ayakları ofis donanımları, mutfak aksesuarları, kayar ve kalkar kapaklar, melamin ve pvc kenar bantları dijital bantlar, yüzlerce yapıştırıcı çeşitleri, mobilya boya ve vernilkeri yüzey malzemeleri, laminat, ve yüzey desenleri, profil ve kapı üreticileri ile sektörün hemen tüm bileşenlerinin yer aldığı çok geniş bir platformu tekrar bir arada gördük. bu yıl 50 bine yakın ziyaretçinin geldiği fuarda milyarlarca liralık sıcak iş bağlantıları kuruldu ve firmalar yeni pazarlara yöneldiler. Bu haliyle de bu yılki Tüyap fuarı sonuçları itibarıyla son yılların hemen her noktada rekorunu kırdığı ve memnuniyet yarattığı bir fuar oldu. Mobilya dergisinin fuarın sürdüğü beş gün boyunca değişik günlerde gerçekleştirdiği memnuniyet anketlerinde özellikle ilk üç gün başta olmak üzere katılımcı firmalar fuar boyunca bu trendin sürdüğünü belirttiler.
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak