Tüyap İntermob fuarı 4 günlük bir etkinlikle gerçekleşti

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap İntermob fuarı 4 günlük bir etkinlikle gerçekleşti

17-09-2024
Tüyap İntermob fuarı 4 günlük bir etkinlikle gerçekleşti
Ortadoğu ve balkanların en önemli etkinliği olan Tüyap İntermob mobilya aksesuar ve yüzey malzemeleri fuarı gerçekleşen 4 günlük etkinlik sonucu bitti.

Bu yıl gerçekleşen fuara sektörün lokomotif fuarlarının hemen tümü fuarda yine terlerini aldılar. Fuar iki yıl önce sektör derneklerinin talebi doğrultusunda ahşap işleme makinelerinden ayrılarak İntermob ve Woodtech olarak farklı tarihlerde iki ayrı fuar olarak gerçekleşti. Toplam 12 salonda gerçekleşen fuara bu yıl da pek çok ülkelerden ziyaretçi geldi. Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak Tüyap Romanya başta olmak üzere pekçok ülkelerde önemli tanıtım ve organizasyonlar gerçekleştirdi. fuarın tanıtımı için Avrupa ve Avrasya bölgesinde gerçekleşen yerel fuarlarda tanıtımlar gerçekleştirdi.  Dünyada ve ülkemizde gerçekleşen küresel ekonomik krizin etkileri bu gün ticari tüm ilişkilerde kendini göstermektedir. Bu nedenle de fuarlar ekonominin parlak dönemlerdeki sonuçlarını gösteremezse de sektörlerin gelişmesinde hala çok önemli bir dinamik olmaya devam etmektedir. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak