Tüyap Avrasya Hardwere ,Hırdavat fuarı aynı günde 4 fuar aynı yerde açıldı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap Avrasya Hardwere ,Hırdavat fuarı aynı günde 4 fuar aynı yerde açıldı.

25-05-2023
Tüyap Avrasya Hardwere ,Hırdavat fuarı aynı günde 4 fuar aynı yerde açıldı.
Hırdavat sektörünün en önemli fuarı Avrasya Hırdavat fuarı bu gün 2. kez Tüyap fuar alanında kapılarını açtı.Tube&Steel ve Wıretech fuarları 321 firma ve firma temsilciğinin katılımıyla ziyarete açıldı.

Bu yıl Messe Düseldorf ile yapılan stratejik işbirliği ile Fuar yurtdışından 16 ülkeden 117 firmanın katılımıyla gerçekleşti.
Ayrıca diğer salonlarda Hardware ve Fastener fuarlarıda ziyarete eş zamanlı açıldı.

Hardware Eurasia  
AVRASYA’NIN HIRDAVAT FUARI 
24-27 Mayıs 2023


            Avrasya'nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia, Reed Tüyap'ın uluslararası deneyimi ve HISİAD'ın sektör duayenliğiyle, 24-27 Mayıs 2023 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektörün tüm bileşenlerini bir araya getiriyor!

Ekin yayın grubu Mobilya dergileriyle Avrasya HArdwere fuarında ,

         Fuara basın partneri kimliğiyle 11. salonda katılan Mobilya dergisinin standı 11.salon C1106'da, Sizde standımızdan ücretsiz son sayı Mobilya dergisi ve uluslararası yayınımız olan furniturk dergilerimizi alabilirsiniz. 
             Sektörün önde gelen alıcılarını fuar alanın merkezinde, Büyük Satın Almacılar Alanı'nda konumlandırmayı planlayan Hardware Eurasia, yoğun İkili Görüşme programlarıyla verimli iş bağlantıları için birleştirici bir rol üstleniyor. Fuar, yeni nesil fuarcılık uygulamalarıyla dijital platformları kullanarak yıl boyu görüşme imkanı sunuyor.
              Hırdavat sektörünün ihracat ihtiyaçlarının doğru analizleriyle ortaya çıkan Hardware Eurasia, başta Avrasya bölgesi olmak üzere tüm dünyadan sektör profesyonellerini fuarda ağırlamayı hedefliyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak