TÜYAP, AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ ve INTERMOB FUARLARI AHŞAP VE MOBİLYA ENDÜSTRİLERİNİN 28. GELENEKSEL BULUŞMASI İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TÜYAP, AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ ve INTERMOB FUARLARI AHŞAP VE MOBİLYA ENDÜSTRİLERİNİN 28. GELENEKSEL BULUŞMASI İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

20-01-2015
TÜYAP, AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ ve INTERMOB FUARLARI AHŞAP VE MOBİLYA ENDÜSTRİLERİNİN 28. GELENEKSEL BULUŞMASI İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI
2014 yılında 30 ülkeden 861 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 120.000 m2, 14 salonda başarı ile gerçekleşen, ahşap ve mobilya endüstrilerinin Avrasya?daki en büyük ticari platformu, 28?inci Ağaç İşleme Makinesi- Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve 18?inci İntermob ?Uluslararası Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, 10-14 Ekim 2015 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul?da gerçekleşecek
102 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçiler

Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları 27. yılında 19u Afrika, 37si Avrupa, 12si Orta Doğu ülkesi olmak üzere 102 ülkeden, toplam 60.064 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapan ve uluslararası platformdaki önemini bir kez daha ispatlayan fuarlar, 2015 yılı için ziyaretçi ülke sayısı ve niteliğini daha üst seviyelere çıkarmayı hedefliyor.

25 Ülkeden Alım Heyetleri

Sektörde yeni pazar fırsatları yaratmak için pazarlama ağını genişleten Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları, geçtiğimiz sene Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Filistin, Gürcistan, Hindistan, İran, İtalya, Kosova, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suriye, Tayvan, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan olmak üzere 25 ülkeden, Tüyap davetlisi olarak gelen alım heyetlerini katılımcılarıyla buluşturmuştur. Gelişen, her geçen gün değişen tüketici taleplerini karşılamak için markalaşan, ar-ge çalışmalarına hız veren ve geleceğe yön vermek isteyen katılımcılar fuar süresince gördükleri ilgiden ve kurdukları önemli iş bağlantılarından son derece memnun kalmıştır.

43 İlden Heyet Katılımı

2014 yılında Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Uşak, Yalova, Yozgat, Zonguldak olmak üzere 43 ilden sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarlar, sektör içerisinde sinerji ve canlılık yaratmıştır. Fuar süresince, Türkiyenin dört bir yanından fuarlara akın eden yerli ziyaretçiler fuar süresince sektöre öncülük eden katılımcı firmalarla buluşmak ve son teknoloji ürünleri tanımanın ötesinde sektöre ışık tutan etkinlikler ile de bilgi paylaşımı fırsatı yakalamıştır.

Avrasyanın En Büyük 28. Geleneksel Buluşması için Hazırlıklar Başladı

Ağaç işleme makineleri, mobilya aksesuarları, orman ürünleri ve ahşap teknolojisi sektörlerinin Avrasyadaki en büyük uluslararası buluşması Ağaç İşleme Makinesi ve Intermob fuarları, 2015 yılında da katılımcı firmalarına yeni pazarlara erişim imkanı ve özel işbirliği olanakları sunuyor. Değişen ekonomik dengeler ve pazar koşullarında yerli ve yabancı katılımcılarına aradıkları uygun satış ve pazarlama platformunu sunabilmek amacıyla fuarların yurtdışı tanıtım çalışmaları ve alım heyeti organizasyonları için hazırlıklar başladı.

Fuar pazarlama çalışmaları kapsamında, Tüyapın, Avrasya coğrafyasının tüm önemli ticaret merkezlerinde yer alan yurtdışı ofisleri ve tüm dünyaya yayılmış temsilcilik ağı, hedef ülkelerdeki ticari müşavirlikler, sanayi ve ticaret odaları, iş adamları konseyleri, ahşap ve mobilya sektörünün üretici-ihracatçı-ithalatçı birlikleri, kamu adına alım yetkisi olan üst düzey bürokratlar gibi tüm potansiyel alıcılara doğrudan ulaşılarak fuarların tanıtımları gerçekleştiriliyor.

Yurtdışında gerçekleşen önemli sektörel fuarlar da Ağaç İşleme Makinesi ve Intermob fuarlarının uluslararası ziyaretçi çekimini arttırmak için etkili bir biçimde değerlendiriliyor. Sektörel ajandada yer alan tüm fuarları takip eden, gerektiğinde standlı katılım yapan ekibimiz alım heyetleri organizasyonları çerçevesinde önemli bağlantılar kurmaktadırlar. Dünya çapında tanınan birer marka haline gelen, her yıl binlerce sektör profesyonelinin ziyaret ettiği Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları, yapılan tanıtım faaliyetleriyle nitelikli ziyaretçi sayısını artırmayı ve katılımcılarına yeni pazarlar yaratmayı hedeflemektedir.

Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob Fuarları, dünyanın lider fuarcılık şirketi Reed Exhibition ile gerçekleşen Reed Tüyap Fuarcılık Anonim Şirketi ortaklığı bünyesine geçmiştir. Bu gelişmeyle Reed Grubunun uluslararası arenadaki uzmanlığı ve Tüyapın bölgedeki gücü ve deneyimiyle katılımcı ve ziyaretçilerine çok farklı fırsatlar sunacak, onların yeni pazarlarda etkili roller almalarına imkân sağlayacaktır.

Mobilya Tekstili Alanı Yeni Katılımlarla Büyüyor

Yaklaşmakta olan fuarda bir önemli değişiklik de mobilya tekstili alanında katılım yapan firmalar olacak. Yatak ve mobilya tekstilleri, aksesuarları, kapitone ve kumaş kesme makineleri alanlarının önde gelen üreticileri, yeni ürünlerini fuarda ziyaretçilere sunacaklar.

Sundukları eşsiz iş fırsatları ile uluslararası pazarlara erişim sağlayan Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob, 2015 yılında iki salonla daha da büyüyerek ağaç işleme makinelerinden, orman ürünlerine, mobilya aksesuarlarından oturma grubu ve yatak üretimi malzemelerine, tamamlayıcı ürünlerden el aletlerine sektörün tüm ürün ve hizmetlerini kapsayacak geniş bir yelpazeyi bir araya getirecek.

Yeni Eklenen Salonlarımızla Daha da Büyüdük

Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob 2014 Fuarımız son teknolojiyle inşa edilen 2 yeni salonla 14 salon 120.000 m2lik sergileme alanında ziyaretçileriyle buluştu. 2015 yılında da 14 salonda açılacak olan Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob bu yıl da başarılı performansını daha da yukarıya taşıyacaktır. Ayrıca yeni açılan TÜYAP PALAS Oteli ile katılımcı ve ziyaretçilerimize aynı yerde hem çalışıp hem dinlenme olanağı bulabileceklerdir.

Bu konudaki azim ve kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmaların karşılığını alacağımıza inandığımız olan fuarlarımızda görüşmek dileğiyle
yazar

E-bülten için e-posta bırak