TÜYAP Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Yapıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TÜYAP Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Yapıldı

01-10-2013
TÜYAP Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Yapıldı
Tüyap Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından gerçekleştirilen Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı kapılarını 25 29 Eylül tarihleri arasında açtı.

Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilyacılar Sitesi, Adana Ticaret Odası 24. Grup Meslek Komitesi, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi, Antakya Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Valiliğinin destekleri ile hazırlanan fuar, bu yıl 7. kez gerçekleşti.

Adana 7. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı adı altında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen fuar, bölgede bir marka konumuna geldi.

Mobilya alanında faaliyet gösteren bölgenin üretici ve ihracatçı firmalarının katılacağı fuar, sektörde bölgenin gücünü göstermekte ve Adana başta olmak üzere, Afyon, Bursa, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Mersin ve Osmaniyeden 100 firmanın katılımı ile düzenlenmektedir.

Bu yıl da fuarda ev mobilyaları, oturma grupları mutfak mobilyaları, ofis mobilyaları, dekorasyon üniteleri ve aksesuarları sergilenen fuarda bu yıl, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniyeden katılımcı firmalar desteklendi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak