Tüyap Adana Mobilya Fuarı 24-28 Eylül Tarihleri Arasında Yapıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyap Adana Mobilya Fuarı 24-28 Eylül Tarihleri Arasında Yapıldı

13-11-2014
Tüyap Adana Mobilya Fuarı 24-28 Eylül Tarihleri Arasında Yapıldı
Adana başta olmak üzere Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye?den 100?e yakın firmanın katıldığı 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi?nde açıldı.
Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilyacılar Sitesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Çukurova Fuarcılık A.Ş. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Valiliği'nin desteğiyle düzenlenen Mobilya Dekorasyon Fuarının bu yıl 8'incisi gerçekleştirildi.

TÜYAP Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, açılış töreninde, 8. kez düzenledikleri fuarın sadece Adana için değil bölgedeki üretim açısından da önemli tanıtım aracı olduğunu söyledi. ,Fuarı 50 bin kişinin gezmesinin hedeflendiğini belirteren Ersözlü, bu yıl Makedonya, Gürcistan, Bosna Hersek, Sırbistan, Irak, Tunus, İran ve KKTC'den çok sayıda iş adamı ve profesyonel alım heyetlerinin dvö getirildiğini belirtti.

Ersözlü, "Bu fuarın ileriki yıllara da taşınması için TÜYAP olarak elimizden geleni yapacağız. Ancak bunu başarmamız için hep birlikte el ele vermeli ve bu fuarın devamını sağlamalıyız" dedi.Fuarın açılış konuşmasını yapan Adana Valisi Mustafa Büyükte fuarcılığın gelişmesi için bölge illeriyle birlikte planlama yapılması gerektiğini söyledi. Vali Büyük, stratejik plan oluşturulması için çalışma yaptıklarını belirtti.

Protokol üyeleriyle birlikte fuarın açılış kurdelesini kesen Vali Büyük AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ile birlikte fuarı gezdi, mobilya iskeletinde oymacılık yaptı. 

8. Mobilya ve Dekorasyon fuarı 28 Eylül Pazar gününe kadar ziyaretçilerini büyük coşkuyla ağırladı.Klasik mobilya, ev mobilyaları, yatak odaları, modüler mobilyalar, oturma grupları ve bilumum mobilya malzemesinin yer aldığı fuarda yeni nesil bebek, çocuk ve genç odaları dikkat çekti.
yazar

E-bülten için e-posta bırak