Turkey Design Mission etkinliği bugün başlıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Turkey Design Mission etkinliği bugün başlıyor

14-11-2013
Turkey Design Mission etkinliği bugün başlıyor
Türkiyenin turizm, konaklama, eğlence ve kentsel yenilenme alanlarındaki anahtar girişimcilerini biraraya getirecek bir B2B ticaret etkinliği olan Turkey Design Mission, 14 15 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Conrad Otelde gerçekleştiriliyor .

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da desteklenen bu özgün etkinlik iki gün sürmekte ve 150 karar verici girişimci ve profesyonelin ülkenin 2023 yılı vizyonu ve standartları çerçevesinde bir araya gelerek bire bir görüşmeler yapmasını sağlaması beklenmektedir.

Turkey Design Mission aracılığıyla, ülkenin 2023 yılı vizyonu ve standartları çerçevesinde yaklaşık 150 girişimci, mimar, iç mimar, tasarımcı, mühendis, müteahhit, proje yöneticisi ve danışmanın en yaratıcı ve en yeni projelerin yüz yüze görüşülmesi sağlanıyor.Ağırlıklı olarak konut ve kentsel dönüşüm alanları çerçevesinde bu konseptleri ilgilendiren ofisten perakendeye kadar pekçok altbaşlığın temsilcilerinin katılımının sağlanacağı oturumların oldukça büyük bir ilgi görmesi beklenmektedir.

Hindistandan Ortadoğu ve Kuzey Afrikaya kadar farklı ülkelerde bençer etkinlikler düzenleyen IDE, esas olarak B2B satış ve pazarmala alanında uzmanlaşan küresel bir ekip tarafından düzenlenmekte ve ülke ticaretine ulusal ve uluslararası boyutlar katmaktadır.

IDE Genel Müdürü Ravi Kumar, 2050 itibariyle dünyanın 9. büyük ekonomisi olmayı hedefleyen Türkiyenin önümüzdeki 5 yıl içerisinde %5 oranında büyümesinin beklendiğini belirtiyor. Çin Halk Cumhuriyetinin ardından uluslararası müteahhitlik sektöründe ikinci sırayı aldığını ve 33 Türk müteahhitlik firmasının dünyanın en büyük 225 firması arasında yer aldığını vurgulayan Kumar, emlak sektörünün sürekli pozitif bir eğri çizdiği bu ülkede gerçekleşecek olan Turkey Design Mission etkinliğinin bu olumlu havadan beslenerek sinerjistik bir etki yaratacağının altını önemle çizmekte.

yazar

E-bülten için e-posta bırak