TİPO ZIMBA Müşterisinin Verimliliğini ve Üretkenliğini Artırıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TİPO ZIMBA Müşterisinin Verimliliğini ve Üretkenliğini Artırıyor

13-11-2014
TİPO ZIMBA Müşterisinin Verimliliğini ve Üretkenliğini Artırıyor
2012 yılında taşındığı yeni fabrikasında son nesil sistemlerle donatılmış makinelerde yerli üretim yapan Tipo Zımba, aynı zamanda müşterisinin verimliliğini ve üretkenliğini arttırmayı da hedefliyor.
Iso 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde ürettiği zımba telleri ile hem kırık-parça adedini azaltarak günlük şarjör değişim sayısını optimumda tutuyor, hem de zımba teli kaynaklı makine hatalarını en aza indiriyor.

Müşterilerinin makinelerinde düşük bakım-az şarjör değişim mantığında hareket ederek, müşterilerinin zımba teli ile değil üretimleri ile ilgilenmelerini sağlıyor.

Ayrıca ürünlerinin tamamında gerekli testleri geçmiş insan ve çevreye zarar vermeyecek kimyasallar kullanılmakta olup ağır metal, AB normlarına aykırı yasaklı kimyasal maddeler bulunmamaktadır. Çevre bilinci ile hareket eden Tipo Zımba, üretim sırasında oluşan atıkları ise yapılan yatırımlar ile arıtma sisteminden geçiriyor ve geri dönüşüme gönderiyor.

Tipo Zımba bugün en çok çeşidi, yerli üreten firmadır; ürünler ve firma hakkında daha detaylı bilgi www.tipotel.com sitesinde görülebilir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak