TECNA, 24 - 27 Eylül 2024 tarihleri arasında

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TECNA, 24 - 27 Eylül 2024 tarihleri arasında

28-04-2024
TECNA, 24 - 27 Eylül 2024 tarihleri arasında
İtalyan Sergi Grubu tarafından Acimac işbirliğiyle düzenlenen uluslararası yüzey teknolojileri ve malzemeleri Fuarı TECNA, 24 - 27 Eylül 2024 tarihleriarasında geleneksel Rimini Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

TECNA'da özel bir proje, yeni bir sergi alanı ve bir fikir laboratuvarı ile Endüstri 4.0 alanındaki en son yenilikleri ve trendleri bir araya getirmeyi ve imalat sanayinin üstlendiği inovasyon sürecinin sürekliliğini sağlamayı amaçlıyor. Artık geleneksel olduğu gibi Tecna, yüzeylere yönelik diğer önemli ticari fuarlarla eş zamanlı olarak Eylül ayının son haftasında gerçekleştirilecek.  

 2024 edisyonu, fuarın teknoloji ve yenilik açısından dünya liderliğini yeniden teyit edecek ve 2022'de tanıtılan, 'nasıl yapılır' sloganından ilham alan giderek daha seçkin ve kapsayıcı bir dizi teklif içeren yeni formatı koruyacak ve pekiştirecek. Ziyaretçiler, en gelenekselinden en yenilikçisine kadar her türlü yüzey ve malzemenin üretimine yönelik en son teknolojik çözümleri keşfetme fırsatına sahip olacak.
Hibrit yüzey kaplamaları, yüzeylerin evsel ve kamusal alanlarda kullanımı ve entegre teknik ve estetik yeniliklere yönelik arayışlar, tüm dünyada giderek artan sayıda şirketin ilgisini çekecek unsurlardır. Ancak fuarın gerçek gücü, 40 yılı aşkın geçmişinde ve dünyanın en önemli seramik endüstrisi için bir tür 'ev etkinliği' olması ve dolayısıyla Made in Italy'nin önde gelen vitrini olması gerçeğinde yatıyor.

Tecna, 2024'e giderken dünya çapındaki tanıtım kampanyasını ticari fuarlar ve konferanslar aracılığıyla sürdürüyor. Fuarın hazırlanmasındaki önemli adımlardan biri, Tecna 2022'de Decortech bölümünde tanıtılan temaları daha da genişleten uluslararası bir kongre olan Decortech Konferansı oldu: dijital dekorasyon, kaplama ve tasarıma odaklanma. 80'den fazla ziyaretçinin katıldığı, sektörün önde gelen firmalarının sunumları, derinlemesine görüşmeler ve yabancı alıcılardan oluşan bir heyet ile B2B görüşmelerin yer aldığı etkinlik büyük bir başarı elde etti.
metin, iş kartı, dış mekan, ekran görüntüsü içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldumetin, ekran görüntüsü, yazı tipi, logo içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu metin, ekran görüntüsü, diyagram, tasarım içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu


ACIMAC HAKKINDA
Acimac derneği, İtalyan tesis, makine, ekipman ve yarı mamul üreticilerinin yanı sıra seramik endüstrisine (fayans, sıhhi tesisat, yemek takımı), tuğla ve refrakter malzemelere yönelik hammadde ve hizmetleri bir araya getiriyor. Sektördeki küçük, orta ve büyük ölçekli İtalyan şirketlerinin çoğunluğu Acimac üyesidir. Acimac ise Confindustria derneğine üye olup, İtalyan endüstrisindeki ana temsil sistemi içindeki yerini sağlamlaştırmaktadır.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak