TECE Hybrid kenar bandı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TECE Hybrid kenar bandı

20-11-2023
TECE Hybrid kenar bandı
Abdullah Coşkunüzer/Tece Dış Ticaret Müd.Türkiye Kenarbandı üretiminde dünya genelinde ilk sıralarda gelir. Ülkemiz yerli üreticilerden Tece iç pazarda olduğu kadar uluslararası pazarda da hemen tüm kuıtalarda ve 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren önemli firmalarımızdandır. Keni bünyesinde sürekli yatırımları ve desen çalışmalarıyla da yüzlerce renkle pazarın lokomotif firmalarımızdan biridir. Bu sayımızda firmanın ihracat ve diş ticaret sorumlusu Sn Abdullah Coşkunüzer ile kısa bir söyleşiyi sizlerle paylaşıyoruz.

 

Sayın  Coşkunüzer, bize fuarda sergilediğiniz yeniliklerden bahseder misiniz?

Bu yıl başında bizi en çok heyecanlandıran yeniliğimiz Hybrid kenar bandı projemizdi.

Geçen zaman içinde ürün ve üretim tesisi olarak daha olgun bir aşamaya geldiğimizi düşünüyoruz. Müşterilerden gelen geri bildirimleri de değerlendirme şansımız oldu. Bu geri bildirimlerin büyük kısmı çok olumlu idi. 

Hybrid kenar bandı; dünyada kenar bandı üretiminin yaklaşık yarısı beyaz renktir. Bu ihtiyaca göre, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir ürün çıkartma amacıyla oluşturduğumuz beyaz renkli bir ürün.

Aynı zamanda insan sağlığına zararsız ve doğa dostu bir formüle sahiptir. Isıya dayanıklı, esnek ve güçlü olmanın yanında ekonomiktir. Üstelik üretim tesisimizde elektriğin büyük kısmı güneş enerjisi ile sağlanmaktadır. Yani her aşamada çevreci bir ürün ile karşı karşıyayız.

Bir diğer yeniliğimiz ise yenilenen web sitemiz ile birlikte “Kenar bulucu” aracımızın hem teknoloji olarak hem de ürün içeriği olarak güncellenmesidir. Artık müşterilerimiz daha sağlıklı bir kenar bandı arama motoruna sahiptir.  

Geçen yıl bu zamanlarda başlanan ve aylarca çalışmanın eseri olarak yeni web sitemiz bu fuarda yayındadır. Kenar bulucu ile, uygun desende kenar bandı aradığınız panelin üretici kodunu yazarak onunla eşleşen ürünümüze kolayca ulaşabilirsiniz. Güncel desen taramasını görebilir ve aradığınız panele olan uyumunu uyum tablosundaki puana göre değerlendirebilirsiniz.

Yeni web sitemiz sadece tasarım ve teknolojik olarak değil görsel olarak da yenilenmiştir. Yeni fotoğraflar ve ürün taramaları yapılmıştır. Yeni web sitemiz TECE ‘yi görsel anlamda da daha iyi ifade etmektedir.

Bir yeniliğimiz ise yeni Global Kartela Koleksiyonumuzdur. Bu koleksiyon hem içerik olarak hem de kutu tasarımı olarak yenilenmiştir. Dünyanın her yerindeki bayilerimiz bu koleksiyon ile en popüler bir çok koleksiyon ve ürüne uygun kenar bandını görebilirler. Bunun yanında ilk defa yaptığımız Duvar Kartelamızdır, duvara asılabilen katlanır bir karteladır. Kullanım açısından pratiktir. Bunun gibi araçlarımız müşterilerimizin işini kolaylaştırmak için kullanımına sunulmaktadır.

 

Bu yıl Tüyap Intermob fuarı ve Tece standı nasıldı ?

Birçok arkadaşımızın büyük emeği ile çok güzel bir stand hazırladık. Fuara ilgi vardı, her gün ziyaretçilerimiz oldu.

Fuarda yeni ürünlerimizi ve koleksiyonlarımızı ziyaretçilerimize en iyi şekilde anlattık diye düşünüyorum. Arka kısımdaki test alanımızda ürünler hakkında teknik bilgileri uygulamalı bir şekilde ziyaretçilerimize aktardık.

Standımıza gelen herkes son derece mutlu ayrıldı diyebilirim. Fuarlarda yurtiçi ve yurtdışı bayilerimizle canlı görüşme fırsatımız da oluyor, bu tarz fuarlar iş ortaklarımızla vakit geçirmemizi de sağlıyor. Yeni tanıştığımız birçok firma ve kişi oldu bunlarla da umarız çalışma fırsatı yakalayacağız.

Intermob fuarında emeği geçen ve bizi ziyaret eden herkese teşekkür ederiz.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak