Tasarımın Kalbi İstanbul’da Attı!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tasarımın Kalbi İstanbul’da Attı!

03-10-2024
Tasarımın Kalbi İstanbul’da Attı!
Endüstrinin Kalbine Tasarımı Taşıyan FDI’a Yoğun İlgiMobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) tarafından organize edilen,Türkiye’nin ilk tasarım odaklı fuarı olma özelliğini taşıyan Furnishings & Design Istanbul (FDI) tamamlandı. "Tasarım Yeniden İstanbul’da" mottosu ile düzenlenen ve üç gün süren fuar kapsamında iç mekân tasarımının yenilikçi, özgün ve estetik çözümleri sergilenirken, üreticiler ve tasarımcılar D2B programında bir araya geldi. Fuarda düzenlenen Designer-to-Business (D2B) programında üreticiler ve tasarımcılar arasında 100 tanışma ve iş birliği toplantısı gerçekleşirken, FDI Stage & FDI Talks bölümünde ise Türkiye’nin ünlü iş insanları ve tasarımcıları 10 oturumda tasarımın geleceğini konuştu.

Tasarımı endüstrinin vazgeçilmez unsuru haline getirmek ve ihracatta rekabetçi bir katma değer yaratmak ana misyonu ile düzenlenen FDI’a Rusya, Makedonya, Irak, Bulgaristan, Fransa, İtalya ve Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu 26 ülkeden ziyaret gerçekleşti. Organizasyonun ev sahibi MOSFED’in Başkanı Ahmet Güleç, “Üreticimiz ve tasarımcımız tarafından yoğun ilgi gören bir fuar dönemi yaşadık. Özgün ve ufuk açıcı ürün sergilemelerinin yanı sıra tasarım odaklı söyleşiler, Designer-to-Business (D2B) ile geri dönüşüm programımızın ilk yıldan sektörden büyük bir kabul görmesi bizleri mutlu etti” diye konuştu.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak