Tasarım dünyasının kalbi Alldesign 2014te atacak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tasarım dünyasının kalbi Alldesign 2014te atacak

27-12-2013
Tasarım dünyasının kalbi Alldesign 2014te atacak
21-22 Şubat 2014 tarihlerinde Hilton Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenecek olan Alldesign Uluslararası Tasarım Konferansları ve Yaratıcı Endüstriler Fuarı, tasarım dünyasını üçüncü kez bir araya getirecek.

İstanbul'da 2 gün sürecek bir tasarım buluşması olan alldesign 2014 kapsamında Uluslararası Tasarım Konferansları dünyaca ünlü yabancı ve Türk tasarımcıları konuşmacı olarak ağırlarken, Yaratıcı Endüstriler Fuarı da tasarım dünyasındaki en son yenilikleri ziyaretçilerin ayağına getirecek.

ÖNEMLİ İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRECEK

Ayşe Birsel, Diego Gronda, Faruk Malhan, Gamze Güven, Karim Rashid, Lidewij Edelkoort, Mario Botta, Michael Pawlyn, Stephan Bundi, Arik Levy gibi pek çok önemli isim alldesignda tasarımı konuşacak.

Hayatımızın her alanına yön veren tasarımın ele alınacağı alldesign 2014ün konferans bölümünde kendi dalının uzmanları, tasarıma bakış açılarını ve dünyaca ödüllü işlerini izleyicilerle paylaşacak. Geçtiğimiz yıl Darren Aronofsky, George Lois, Ron Arad, Stefan Sagmeister gibi pek çok önemli ismi ağırlayan alldesign, üçüncü yılında da tasarıma yön veren çok sayıda önemli isime ev sahipliği yapacak.
yazar

E-bülten için e-posta bırak