Tanzanyanın en büyük yedi mobilya alım firması,Türkiyeye geliyo

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tanzanyanın en büyük yedi mobilya alım firması,Türkiyeye geliyo

07-01-2013
Tanzanyanın en büyük yedi mobilya alım firması,Türkiyeye geliyo
Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğünün 2010/8 sayılı tebliğle, Afrikaya ziyaretleri sonucu kurduğu ticari ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. Afrika ülkelerindeki tanıtım çalışmaları sonucunda alıcılarının beğenisini kazanan Türk mobilya sektörü , önümüzdeki günlerde Tanzanya Mobilya Sanayicilerini ağırlayacak.

Beş kıtada 173 ülkeye mobilya ihracatı gerçekleştiren Türkiye, özellikle Türk mobilyasının tanıtım çalışmalarını tüm dünya genelinde sürdürürken, global mobilya sektöründe de adını duyurmada büyük ivme kaydediyor. Türk mobilya markaları ile yurtdışında farklı noktalarda yer alarak, Türk Mobilyası stilini dünya genelinde benimsetmek ve bu bağlamda ihracatın arttırılması en büyük hedef. Hız kesmeden sürdürülen ticari faaliyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Afrika pazarında önem arzeden Türk mobilya sanayisi, her geçen gün ticari ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor.

Türk mobilya stilinin büyük ilgi gördüğü Afrika ülkeleri, Türk mobilya sanayisi için yeni ve gelişmeye açık bir pazar niteliğinde. Stili ve kalitesi ile dikkat çeken Türk mobilyaları, MOSDERin ziyaretleri sonucu kurduğu ticari ilişkiler sayesinde olumlu dönüşler alıyor.

Ağırlıklı olarak koltuk, ahşap vitrin, yatak ve dolap tarzı mobilyaların alımını yapan Tanzanyalı mobilyacıların renk tercihleri ise yoğun olarak koyu renk ve sade ürünlerden yana . Konsept mobilya özelliği ile diğer ülkelerdeki üreticilerden bir adım önde olan Türk mobilyası, özgün stili ve kaliteli malzemesiyle Afrika ülkelerinin tercih sebebi.

MOSDER Başkanı Ahmet Güleç, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

; Tanzanyanın en büyük yedi mobilya alım firmasını ağırlamaktan ve kendileri ile ticaret yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Afrika pazarına girmeye başladığımızdan bu yana, çeşitli ülkelerle ticari ilişkiler kurmaktayız.Yakın ve uzak coğrafyalardaki tanıtım ve iş birliği çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bir mobilya üretim ülkesi olan Türkiyenin, dünyada marka olmuş mobilya ülkeleri ile kalite, fiyat, teknoloji ve tasarım alanlarında rekabeti her geçen gün artıyor. Bu amaçla çalışmalarını sürdüren Türk Mobilya Sanayicileri, emeklerinin karşılığını da artan ihracat rakamları ile alıyor. 2012 yılının üçüncü çeyreğine göre Türk mobilya ihracatı 1.336.889.835 dolara ulaşarak, 2011 yılının üçüncü çeyreğine göre 15lik bir artış gerçekleşirdi.
yazar

E-bülten için e-posta bırak