STİLTEKS Firması Uluslararası Fuarlara Katılmaya Devam Ediyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

STİLTEKS Firması Uluslararası Fuarlara Katılmaya Devam Ediyor

14-07-2015
STİLTEKS Firması Uluslararası Fuarlara Katılmaya Devam Ediyor
Stil Teks Dar Dokuma Ltd.Şti. Türkiye geneline ve Avrupa, Balkan ve Arap ülkeleri olmak üzere 40 ülkeye Elastik Kolon,Yatak Fitili başta olmak üzere bir çok Dar Dokuma ürünlerini üretmektedir.
Firma 2000 yılında kurulmuş olup İstanbul / Hadımköy ilçesinde 8000 metre kare kapalı alanda en iyi teknoloji ve yetişmiş dinamik bir yapıyla 24 saat üretim yapmaktadır.Müşteri memnuniyetini kendisine temel ilke edinen Stil Teks müşterilerine kaliteli ürünler sunmanın yanında alanındaki son yenilikleri takip ederek düzgün bir AR-GEile müşterileriyle uzun vadeli ilişkiler kurmayı misyon edinmiştir.Firma olarak hedeflerimiz daha fazla markalaşma ve yurt dışı pazarımızı arttırmak olacaktır. Bunun için sektörümüzle bağlantılı olan fuarların bir çoğuna katılmak üzere çalışmalarımız devam edecektir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak