SIMFLEKSten Klipsli Endüstriyel Hava Kanalları

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SIMFLEKSten Klipsli Endüstriyel Hava Kanalları

24-09-2014
SIMFLEKSten Klipsli Endüstriyel Hava Kanalları
AFS?nin endüstriyel hortum markası Simfleks, yeni ürünlerle genişliyor. Simfleks ?in üretmiş olduğu klipsli(KL) endüstriyel hava kanalı modelleri (dış spiral takviyeli) , KL-PVC, KL-PVC-flex, KL-PU, KL-SILICONE, KL-PVC. F olarak 5 farklı seride adlandırılmıştır.
KL-PVC ve KL-PVC-flex serileri polyester branda üzerine çift taraflı PVC kaplanarak; KL-PU, KL-SILICONE, KL-PVC. F serileri ise cam elyaf branda üzerine poliüretan, pvc ve silikon kaplanarak üretilir.

Üretildikleri kumaşın çeşidine göre; farklı sıcaklık dayanımlarına sahip olan KL ürünlerde, PVC kaplamalı endüstriyel hava kanalları -30 ila +80 ºC; poliüretan kaplamalı ürünler -30 ila + 100 ºC sıcaklığa dayanıklı iken silikon kaplamalı ürünler ise -30 ila +260 ºC sıcaklık dayanımına sahiptir. Sıcak hava transferinde kullanılan klipsli endüstriyel hava kanalları 80 mmden 600 mmye kadar 14 değişik çapta üretiliyor.

Ezilme, çekme, delinme, sürtünme gibi en zor şartlara dayanıklı ve uzun ömürlü klipsli endüstriyel hava kanalları; hareketli uygulamalarda aşınmaya karşı avantaj sağlayan galvaniz klipsle artırılmış dayanım özelliğine sahiptir. Endüstriyel hava kanalına çok yüksek pozitif ve negatif basınçta çalışabilme yeteneği kazandıran galvaniz klips; klipsli endüstriyel hava kanallarının herhangi bir yapıştırıcı kullanmadan kesintisiz olarak üretilmesini sağlar.

Havalandırmanın son derece önem taşıdığı kapalı otopark, maden, yer altı tünelleri ve alt geçit gibi alanların havalandırmasında da uygulanan klipsli endüstriyel hava kanalları; zor şartlarda dahi hava akışı sağlayabilmesinin yanı sıra güçlü, dayanıklı ve esnektir.

Isıtma, soğutma, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri için özel olarak tasarlanmış klipsli endüstriyel hava kanalları; aşırı titreşimli, sürekli hareketlilik gerektiren yüksek sıcaklıktaki ağır çalışma şartlarını içeren ortamlarda kullanılabilir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak