SICAM’ın katılımcı listesi, etkinliğin kapılarının açılmasından on ay önce yayında:

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SICAM’ın katılımcı listesi, etkinliğin kapılarının açılmasından on ay önce yayında:

21-03-2024
SICAM’ın katılımcı listesi, etkinliğin kapılarının açılmasından on ay önce yayında:
SICAM - tekniğin tasarımla buluştuğu fuarONLINE KATILIMCI LİSTESİSicam Fuarı’nın on beşinci edisyonuna katılacak firmaların listesi, tek bir tıklama ile elinizin altında. Bu fuarda, mobilya sektörüne yönelik yarı mamuller ve ürünler sergileniyor. Fuar 15-18 Ekim tarihleri arasında İtalya Pordenone Fiere Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Pazarlama ve iletişim müdürü Carolina Giobbi, "Her zamanki gibi bu yılın katılımcılarının listesini önceden yayınlayabildiğimiz için heyecanlıyız" dedi. "Aynı zamanda, SICAM'ı kendilerini tanıtmak için en uygun yer olarak seçen, çok uluslu şirketler,  birçok yeni gerçeklik nedeniyle bu yılın özellikle "canlı" geçmesine yönelik önemli çalışmalarımızı 2024 yılı içinde sizlere düzenli ulaştıracağız. Sicam’ın slogan olan sürekli innovasyon , farkındalık müşteri odaklı olarak gelişiyor. 

Mobilya sektörünün ulusal ve uluslararası takviminde her zamanki gibi  yerleşik bir etkinlik olan Sicam, fuarın, onbeşinci yaş gününde  katlanarak artan kalite cve başarısını bu yıl da sürdürecek.  Sicam her zaman, hizmetleri ve fırsatları garanti eden benzersiz bir fuardır.

Carolina Giobbi, "Formülümüz herkes tarafından iyi biliniyor" diye devam etti. "Ürünün ilgi odağı olduğu bir yer, sergilenen binlerce ve binlerce ürünün somutluğundan ortaya çıkan fikirlerin ve ilişkilerin başlangıç  merkezi olmasını sağlamak için "kolay", samimi bir şekilde çalışan dikkatli çalışma arkadaşları olmak istiyoruz. Bir işyerinin her zaman sürdürmesi gereken titizliği ve verimliliği korurken, herkesin kendini iyi hissetmesine olanak tanıyan bir atmosfer  olmalıdır. Fuarlarda gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinlik,buluştuğumuz birçok operatör ve tanıtmak için katıldığımız birçok etkinlik, tam da bu değerin altını çiziyor. SICAM, bundan sonra da dünyanın her yerinden alıcıların tercih ettiği yer olacak!".

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak