SICAM 2023 için şimdiden beklentiler yüksek

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SICAM 2023 için şimdiden beklentiler yüksek

04-04-2023
SICAM 2023 için şimdiden beklentiler yüksek
En üst düzeyde bileşenler ve aksesuarlar Pordenone’de sergilenecek: bu yıl on dördüncü baskı için birçok yenilikBir sonraki SICAM 2023’ün yerleri fiilen tükendi: her zaman olduğu gibi çok yüksek bir yeniden teyit oranıyla (bir sonraki fuar için de %90 yeniden teyit eşiği aşıldı). Pordenone fuarı, açılış tarihine altı ay kala, stant yerlerinin tahsisini tamamladı. Uluslararası bileşenlerin ve aksesuarların giderek daha küresel ve kapsamlı bir panoraması, önümüzdeki Ekim ayında Pordenone’de sergilemek üzere dünyanın her yerinden gelen mobilya endüstrisi şirketlerine SICAM tarafından sunulacak. SICAM 2023, her zaman ilgisini çeken ziyaretçi profesyonellerin sayısı ve yüksek kalitesiyle, fuarda en son ürünlerini sunması beklenen 600’den fazla şirketle, 2024 mobilyası için malzeme ve tasarım seçimlerini belirlemek için bir kez daha etkili bir randevu olmayı vaat ediyor. mevsim.

 

Genişletilmiş ve yenilenmiş bir sergi alanının yeniliği

SICAM 2023, ziyaretçilerini ve katılımcılarını Ticaret Fuarı Bölgesi'nin tam kalbinde yeni bir yerleşim düzeniyle karşılayacak. Aslında, Pordenone Fiere, sonuç olarak daha geniş bir düzene sahip olacak ve diğer şeylerin yanı sıra, tüm salonlar gibi kendi barına sahip olacak olan merkez salon 5'i entegre etmeye yönelik yeni bir iki modüllü yapının inşası için şimdiden çalışmaya başladı. diğer salonlar. Üç bin metrekarelik ek sergi alanı kullanıma açılacak ve doğrudan Sergi Merkezi'nin merkezi girişinden erişilecek. Bu alan tam hizmetlerle tamamlanacak ve tamamen klasik SICAM sergi formatına göre kurulacaktır. Yeni yapı, yeni yürüyüş yollarıyla 4. ve 6. salonlara ve Pordenone Fiere Merkezi Girişinin kabul alanına bağlanacaktır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak