SEYAD Başkanı Nesip Uzun, Aralık Ayında TOBB Medya Meclisi Üyesi Olarak Bir Dizi Etkinlikte Hazır Bulundu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SEYAD Başkanı Nesip Uzun, Aralık Ayında TOBB Medya Meclisi Üyesi Olarak Bir Dizi Etkinlikte Hazır Bulundu

11-02-2013
SEYAD Başkanı Nesip Uzun, Aralık Ayında TOBB Medya Meclisi Üyesi Olarak Bir Dizi Etkinlikte Hazır Bulundu
“21. Yüzyılda Medya’nın Geleceği” Konulu Arama Toplantısına Katıldık

TOBB tarafından 14-16  Aralık 2012 tarihleri arasında üç gün boyunca Bolu da gerçekleştirilen ve 200’e yakın TOBB Medya Meclis üyeleri, Medya temsilcileri, Radyo ve Gazetelerin Genel Yayın Müdürleri ile Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ, Ticaret Bakanı, Akademisyenlerin katıldığı ve Moderatör Oğuz Babüroğlu tarafından yönetilen “21.yüzyılda Medyanın Geleceği “ konulu arama konferansına SEYAD Başkanı sıfatı ile EKİN Yayın Grubu Başkanı Nesip Uzun da katıldı.

 Medyanın pek çok sorununun masaya yatırıldığı toplantıda her Medya Meslek Grubu kendi sorunlarını ve ortak sorunları dile getirdi. Dijital yayıncılığın damgasını vurduğu konferansta SEYAD adına gelecekte ihtisas yayıncılığının daha da öne çıkacağının, yoğunlaşan bilgi enformasyonu ve kirlilik için de ilgi alanlarına yönelik yayıncılığın öne çıkacağı vurgusu katılımcılar tarafından da paylaşılarak ana sonuç bildirisinde yer aldı.

Sektörel yayıncılık ile ilgili bildirimiz konferans kitapçığına girdi. Konferansın ana maddesi Ülkemizde giderek daralan fikir özgürlükleri, basın üzerinde siyasal otoritenin baskısı ana tema oldu.

Burada gercekleşirilen çalışmaların kapsamı, aynı zamanda 25 Aralık günü 2012 Salı günü, Ankara’da TOBB Merkezinde, gerçekleştirilen  VI. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurasına birer ön hazırlık niteliğindeydi.

Bu kapsamda Nesip Uzun’un hazırlamış olduğu “Türkiye de sektörel yayıncılık sektöre katkıları ve öneri ve düşünceler” başlıklı çalışma da şuraya sunuldu.

yazar

E-bülten için e-posta bırak