Sektöre Yön Verenler WoodTech ve İntermob Fuarları’nda Buluşuyor!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Sektöre Yön Verenler WoodTech ve İntermob Fuarları’nda Buluşuyor!

01-10-2022
Sektöre Yön Verenler WoodTech ve İntermob Fuarları’nda Buluşuyor!
35 yıldır ağaç işleme sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma noktası olan WoodTech ve İntermob fuarları 22 - 26 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Balkanlar, Orta Doğu, Kuzey Afrika başta olmak üzere, bölgesindeki en köklü ve kapsamlı fuarlarından olan WoodTech ve İntermob fuarları 22 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

REED TÜYAP tarafından Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD) ve Mobilya Aksesuar Sanayiciler Derneği (MAKSDER) iş birliğiyle düzenlenen, sektörün yerli ve yabancı profesyonellerinin bir araya geldiği WoodTech ve İntermob Fuarları sektörün tüm paydaşlarını eksiksiz buluşturuyor olacak.

İçeriği, katılımcıları ve uluslararası alıcıları ile ağaç işleme ve mobilya yan sanayi sektörlerinin trendlerine yön veren, en yeni teknolojilerin, ürünlerin ve hizmetlerin sergileneceği WoodTech ve İntermob fuarları, katılımcılarına sunduğu benzersiz ihracat olanaklarının yanı sıra sektör profesyonellerinin güncel bilgi alışverişi yapabilmeleri için de ideal bir platform görevi görüyor.

Sektörel Güç Birliği!

35 yıldır istikrarlı bir biçimde büyüyen WoodTech ve 24 yıldır mobilya yan sanayimizin uluslararası pazarlara açılan kapısı olan İntermob fuarlarımız yarattıkları sektörel güç birliği ile bölgemizde vazgeçilmez bir ticaret merkezi olarak öne çıkmaktadır. Türkiye ve Avrasya’nın bu alanda en büyük uluslararası fuarları olma başarısına ulaşmış fuarlarımız, değerli sektör temsilcilerimizin, ilgili sivil toplum ve medya kuruluşlarının desteğiyle endüstrimizin yurtdışı pazarlarda etkinliğini artırmasına ve ticaret hacmini geliştirmesine hizmet etmeye devam edeceklerdir.

Geçen Yılın Verileri Dikkat Çekiyor!

Geçtiğimiz yıl düzenlenen WoodTech ve İntermob fuarlarında 26 ülkeden 584 firma ve firma temsilciliği katılım gösterirken, 112 ülkeden 51.980 sektör profesyoneli fuarı ziyaret etmişti. Ayrıca 22 ülkeden planlı alım heyetleri de fuarda yeni iş birliklerine sahne olmuştu. Katılımcıların geçen yılki memnuniyet oranı ise rekor seviyede, %97,2 bandında gerçekleşti.

Hedef Pazar Fırsatını Kaçırmayın!

WoodTech ve İntermob Fuarları, 22-26 Ekim 2022 tarihlerinde önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya ve yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını arttırmak isteyenler için etkin bir ticaret platformu olmaya devam edecek.

Detaylı bilgi için www.woodtechistanbul.com - www.intermobistanbul.com websitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak