SCHATTDECORdan Yeni Renk ve Desen Konseptli Yüzeyler

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SCHATTDECORdan Yeni Renk ve Desen Konseptli Yüzeyler

02-10-2015
SCHATTDECORdan Yeni Renk ve Desen Konseptli Yüzeyler
30 yıldan bu yana tüm dünyadaki lider ahşap hammadde ve mobilya sanayicilerine baskılı dekoratif kâğıtlar, son kat folyolar ve melamin film tabakaları temin etmekte olan Alman SCHATTDECOR firması, yeni konseptlerini fuarlar aracılıyla sektöre tanıtıyor.
Firmanın Interzum fuarındaki tasarım ve sunumlarının "Renk olarak siyah bugüne kadar seçkin ve yukarıdan bakan bir imaja sahipti. Biz bunu yeniden tanımlamak istedik" diye açıklıyan tasarım şefi Claudia Küchen, sözlerine şöyle devam ediyor : "Açık tonlar yaşandı ve kabul gördükleri için de iyi satıyorlar. Buna karşın siyah tamamen yeni. Biz burada yapılabilirliğin sınırlarını zorlamak istedik ve yeni trend rengini mat yüzeyler ve koyu renk ahşapla birlikte oluşturduk". Bu çerçevede hazırlanan desenlerden bazıları şunlar :

CASUAL BLACK

Mobilyada çok uzun süreden bu yana hakim olan beyaz şimdi yerini siyaha bırakarak yeni lüksü simgeliyor. Bu sitilin klasik, rahat ve sakin görünümü sayesinde doğal ve teklifsiz bir görünüş oluşmaktadır.

CULTURAL SPIRIT

Cultural Sprit dekoru ise dünyadaki global gelişmeler çerçevesinde ortaya çıkan farklı kültürel değerler arasındaki ilişki ve geçişkenliğe odaklanarak bireysellik ve kişisellik duygusunu aktarmaktadır.

FREESTYLE CLARITY

Freestyle CLARITY mentalitesi, yaşamın üzerine bir şeylerin yazılmasının beklediği boş bir sayfa olduğu fikrine dayanmaktadır. Bu trend kolayın ve gerçeğin giderek artan önemini göstermektedir.

SMARTFOIL EVO Koleksiyonu

İnovasyon faktörü olarak tasarım konseptiyle açıklanan Smartfoil EVO geçen yılın sonbaharında SICAM fuarında yeni bir ürün olarak sunulduktan sonra, Schattdecor Interzum fuarında ondan fazla dekor seçeneğini içeren yeni fantezi yüzeyleriyle yer almıştı. Satış yöneticisi Beni Kamhi Smartfoil Evo da da büyük bir potansiyel görmekteyiz ve şimdi yeni fantezi yüzeyleri müşterilere daha fazla sunacağız diyor.

PROFLEX FLOOR Koleksiyonu

Zeminlerde daha fazla seçenek sağlayan yeni Proflex Floor laminat kaplama ile Schattdecor esnek ve çok katmanlı zeminlerin üretilmesine olanak veren, geliştirilmiş olan bir ürünü piyasaya sunmaktadır. Yeni yüzey, doğal görünümlü yumuşaklığı ile solvent ve PVC kullanımını lüzumsuz kılmaktadır. İlk müşteriler bu yeni kaplamayı sonbaharda Domotex fuarında gösterecek olup, yetkililer gelecekte çok büyük şansı olduğunu düşünüyorlar.

DIGITAL VISIONS Koleksiyonu

Digital Visions by Schattdecor koleksiyonundaki yeni, deneysel ve etkileyici dekorlar fotoğraf gerçekliğinden grafik strüktürlere kadar çok sayıda yenilik içermekte ve mimarlara, tasarımcılara, iç mimarlara yeni ilhamlar vermektedir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak