ŞAPÇI AHŞAP Mobilya Kapaklarında Kullanılan Standart ve Çizilmez Akrilik Paneller Üretmekte

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ŞAPÇI AHŞAP Mobilya Kapaklarında Kullanılan Standart ve Çizilmez Akrilik Paneller Üretmekte

14-07-2015
ŞAPÇI AHŞAP Mobilya Kapaklarında Kullanılan Standart ve Çizilmez Akrilik Paneller Üretmekte
90 yıllık deneyimli bir geçmişe sahip ŞAPÇI AHŞAP, 1968 yılında ŞAPÇI AĞAÇ ÜRÜNLERİ adı altında kereste ve ahşap parke mamülleri alanında üretim yapmak üzere kurulmuştur.
ŞAPÇI AHŞAPBeytullah Şapçının verdiği bilgiye göre, ŞAPÇI AHŞAP150 yıllık köklü isminden aldığı güç ile 42.000 m2 arazi üzerinde 6.000 m2lik kapalı alandaki üretim hattıyla 1.500 m2 showroom alanıyla sürekli yenilenmekte, son model teknolojik yatırımları ile bilgisayar kontrollü üretim hattında ISO kalite güvence belgesiyle membran kapak, membran kapı, highgloss panel ve kapak, akrilik panel ve kapak üretimi yapmaktadır.ŞAPÇI AHŞAP, showroom alanında kapı, kapak, mutfak, laminat ve lamine parke, profil, franke ankastre ürünleri sergilemektedir. Dizayn, ergonomi, hijyenik, bakım gerektirmeyen, montajı kolay, uzun ömürlü, şık detaylarıyla kapı kavramına farklı bir boyut getiren OPICAP & OUTDOOR markası kalitesi, güvencesi, ve farklı çeşit ve renk alternatifleri ile piyasanın beğenisi kazanmıştır.Her koşulda müşteri memnuniyeti" hedefiyle gelişen trendler, sosyal değişimler ve yeni teknolojiler için gözü her zaman ileride olan firma temel değerlerinden ödün vermeden, güçlü bilgi birikimini teknoloji ile marka imajımızı ve pazar payımızı geliştirmeyi hedeflemekte ve sektörde liderliği hedefleyen uluslararası bir firma olmayı kendine misyon edinmektedir.AKRİLİK PANELLERFirmanın ürettiği 2 çeşit akrilik panel olup, biri standart bir diğeri ise çizilmezdir. Standart akrilik yüzey çizilme direnci 0,6 Newton iken Çizilmez Akrilik yüzey çizilme direnci 1,1 Newton'dur. Her iki üründe yüzey parlaklığı %100'dür ve UV Teknolojisi ile derin parlak bir yüzey sunmaktadır. Çizilmez akrilik panellerde Avusturya ürünü olan SENOSAN AM1800 TopX Serii sektörümüzde aranılan bir ürün haline gelmiştir.Akrilik Panellerde yüzeyde sivilce diye adlandırdığımız kusurlar dünya standartlarına uygun olarak en fazla m2'de 1 Adet 0,80mm çapında ve 2 adet daha küçük olabilmektedir.AKRİLİK KAPAK İMALATIAkrilik plakalar 0,60mm - 1mm aralığında kalınlığa sahiptir. MDF ile Akrilik yüzey PUR Tutkal ile Lamine edilerek 122 x 280 ebatında yapıştırılır. Ebatlama makinası ile istenilen ölçülerde ebatlanır, kenar bantlama ile kenarları talep edildiği şekilde çift renk veya tek renk olarak bantlanır.Yüzey parlaklığı nedeniyle en ufak kusuru tolere etmez direk yansıtır. Ebatlama esnasında dikkatli ve temiz çalışılmalıdır. İstif esnasında arada kalacak olan en ufak kıymık parçası yüzeyde çöküntü olarak yansıyacaktır.Akrilik Kapakların başlıca kullanım yerleri mutfak dolap kapakları, banyo dolap kapakları, TV üniteleri, mağaza dekorasyonu, ofis mobilyaları, genç odalarıdır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak