Salone del Mobile 2024,16 - 21 Nisan tarihleriarasında 62 edisyonu ile başladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Salone del Mobile 2024,16 - 21 Nisan tarihleriarasında 62 edisyonu ile başladı

16-04-2024
Salone del Mobile 2024,16 - 21 Nisan tarihleriarasında 62 edisyonu ile başladı
tasarım endüstrisi için en önemli uluslararası etkinlik bu gün başladı, Milano’daki Rho Fiera mekanlarında gerçekleşecek. 1961’de doğan etkinlik, ev senaryosunu geliştirmek için tasarlanmış, etkileyici gücü ve işlevsel, teknolojik ve malzeme yenilikleriyle öne çıkan geniş bir mobilya ürün yelpazesi sunuyor.

Yaratıcılık, vizyon, yenilikçilik, sürdürülebilir mükemmellik ve duygu, Salone Internazionale del Mobile'da sergilenen şirketlerin ve markaların tanıdık sözlüğünü temsil ediyor ve bugün giderek küresel , kapsayıcı ve tüm yaratıcı ve üretken mobilya sistemiyle diyalog halinde olduğunu doğruluyor. Bu etkinlik her yıl bir deney ve kontaminasyon laboratuvarı, toplantılar, ilişkiler ve yeni iş fırsatları için bir yer olma görevini şekillendiriyor. Mobilyalar, iç mekanlar ve yaşam tarzları açısından prototipler ve yeniliklerin sunulduğu yer burasıdır: yatak odaları, yemek ve yaşam alanları, giriş koridorları ve servis alanları, mobilya ve gardıroplarıyla dış mekanlar, döşemeler, masalar ve koltuklar bir tiyatroya dönüşüyor. Yaşam tarzının ve dolayısıyla yaşama ve mobilyaların nasıl değiştiğini keşfetmek için odadan başlayan bir anlatı.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak