Room Moscow 2013 Fuarı Moskova’da gerçekleşti

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Room Moscow 2013 Fuarı Moskova’da gerçekleşti

10-07-2013
Room Moscow 2013 Fuarı Moskova’da gerçekleşti

 

Rusya, son dönemde mobilya pazarına yönelik etkinliklerinoldukça hareketli olduğu, bir takım değişimlerin yaşandığı, fuarlarınkapandığı, yeni fuarların açıldığı, değişken ve çok da istikrarlı bir görünümsergilemeyen bir pazar. Bu pazarın yeni fuarlarından biri de 21 – 25 Mayıstarihleri arasında Koelnmesse ve Rus partneri tarafından düzenlenen Room Moscow2013 fuarıydı ve biz de oradaydık....

 

Yerli pazarı hedefleyen MIFS ile birlikte uluslararası birkonsept oluşurma hedefinde olan Rooms Moscow 2013 fuarı üç salonda, aralarındatedarikçilerin de bulunduğu karma bir fuar görünümündeydi. Rus firmalarıdışında kimi Alman ve birkaç İtalyan mobilya firmasının katıldığı bu yılkifuarda, Türk markalarından Bellona ve Çilek’in de Rus temsilcilerinin standıvardı.

Moskova’nın Krokus fuar ve sergi merkezinde düzenlenen veağırlıklı olarak Rus ziyaretçileri tarafından gezilen fuarda CIS ülkeleri dedahil olmak üzere 10 ülkeden gelen katılımcılar 5 gün boyunca ürün ve hizmetlerinisergilediler. Yeni fuarların karakteristik özelliklerini taşıyan ve geçen yılaoranla % 30’luk bir alan büyümesi sağladıklarını belirten Alman ekibi, herşeyerağmen bu yılki etkinlikten memnun olduklarını belirttiler.

Rooms Moscow’un bu yılki etkinliklerinde hazır bulunan EKİNYayın Grubu ve ATLANTIS Fuarcılık ekibi de, fuar boyunca etkili bir tanatımgerçekleştirerek Furniturk ve Mobilya Dekorasyon Dergilerinin yanısıra kapılaınilk kez 2014 yılı 24 – 27 Mayıs tarihleri arasında açacak olan Türkiye’ni tekglobal mobilya fuarı FURNistanbul hakkında Rooms Moscow katılımcıları veziyaretçilerine bilgiler vererek broşür ve dergilerinin etkili bir biçimdedağıtımını gerçekleştirdiler.

yazar

E-bülten için e-posta bırak