ROMA PLASTİK ve EGGERden Türkiye ve İtalya Fuar Katılımları

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ROMA PLASTİK ve EGGERden Türkiye ve İtalya Fuar Katılımları

13-11-2014
ROMA PLASTİK ve EGGERden Türkiye ve İtalya Fuar Katılımları
Tüyap Intermob 2014 Fuarı

Intermob 2014 fuarı, mobilya ve ağaç işleme makineleri, mobilya yan sanayi ve orman endüstrisi alanlarında Türkiye ve dünyadan önemli firmalarının katılımyla 27 Eylül- 1Ekim tarihleri arasında Tüyap?ta gerçekleşti.

Roma Plastik, Egger ile birlikte katıldığı fuarda, 345 metrekarelik standıyla ziyaretçilerin buluşma noktası oldu.

Zamanın renkleri, Nudoso gibi beğenilen koleksiyonların yanısıra Lazer kenarbandını da müşterilerine tanıtan Roma Plastik fuarda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
İtalya SICAM 2014 Fuarı

Sektörün önemli fuarlarınından SICAM İtalyanın Pordenone kentinde farklı ülkelerden katılımcılar ve 17.000in üzerinde ziyaretçi ile 14-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti.

Roma Plastikin müşterileriyle buluştuğu ve yeni ürünlerini tanıttığı fuarda Boyanabilir ABS, Compact Akrilik gibi teknik ürünlerin yanısıra Zamanın renkleri ve Nudoso koleksiyonları ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.
yazar

E-bülten için e-posta bırak