ROMA PLASTİK İHRACATINI %12 ARTIRDI

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ROMA PLASTİK İHRACATINI %12 ARTIRDI

07-07-2014
ROMA PLASTİK İHRACATINI %12 ARTIRDI
ROMA PLASTİK SEKTÖREL SIRALAMADA DA 27. SIRADATürkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 2013 yılında en fazla ihracat yapan 1000 firmayı açıklandı.Roma Plastik, 2013 yılı ihracatını bir önceki yıla göre %12 arttırarak, 53,5 milyon $ ile Türkiye genel sıralamasında 360. sıradan 335. sıraya yükseldi.
ROMA PLASTİK SEKTÖREL SIRALAMADA DA 27. SIRADATürkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 2013 yılında en fazla ihracat yapan 1000 firmayı açıklandı.Roma Plastik, 2013 yılı ihracatını bir önceki yıla göre %12 arttırarak, 53,5 milyon $ ile Türkiye genel sıralamasında 360. sıradan 335. sıraya yükseldi.Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan listeye plastik sektöründen de 34 ihracatçı firma girdi. Roma Plastik sektörel sıralamada 27. sırada yer aldı.Türkiyenin en fazla ihracat yapan mamul ve hammadde üreticisi 34 plastik firması, aynı zamanda Türkiye plastik mamul ve hammadde ihracatının yüzde 51ini gerçekleştiriyor.ROMA PLASTİKTEN YENİ YATIRIMLARRoma Plastik, üretim kapasitesini genişletmek amacıyla mevcut üretim tesislerine ek olarak planlanan 4500 m²lik kapalı alanın inşaatı için start verdi. Yeni yapılan kapalı alanın yanısıra, üretim hattını da genişleten Roma Plastik, bünyesine yeni makineler ekliyor.Aynı çatı altında ABS, PVC, PMMA, Melamin ve Alüminyum kenarbandı üretimi yapabilen ilk ve tek tesis olma özelliğini koruyan Roma, yeni kurulacak yeni üretm hattı ile kapasitesini ciddi şekilde arttıracak.Sürekli iyileştirme yaklaşımı doğrultusunda tüm süreçlerinde verimliliği ve kaliteyi benimseyen Roma, yeni yatırımlarıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına ve taleplerine yüksek standartlarda daha hızlı ve esnek bir şekilde cevap vermeyi hedefliyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak