ROMA PLASTİK 31 Ocak- 3 Şubat Tarihlerinde İRAN WOODEX Fuarında

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ROMA PLASTİK 31 Ocak- 3 Şubat Tarihlerinde İRAN WOODEX Fuarında

12-01-2016
ROMA PLASTİK 31 Ocak- 3 Şubat Tarihlerinde İRAN WOODEX Fuarında
ROMA PLASTİK yeni yılın ilk fuarını İran, Tahran?da 31 Ocak- 3 Şubat tarihinde başlayacak olan Woodex 2016 fuarı gerçekleştirecek
İç piyasada olduğu gibi dış piyasada da oldukça ilgi gören Roma Plastik, 2016nın ilk fuarına İranda katılacak. İrana 2001den bu yana ihracat yapan Roma Plastik ülkede gördüğü ilgiden oldukça memnun ve piyasanın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam ediyor.Bir dünya markası olan Roma Plastik, tüketicileriyle buluştuğu her noktada tüm ürünlerini ve yeniliklerini en iyi şekilde lanse ederek, çok güzel geri dönüşler elde ediyor. Bu yıl Woodex fuarında sergilenecek ürünler arasında budak desenli Nudoso kenarbantları ve Yeni nesil High Gloss ve Matt kenarbantları yer alıyor.

Odağında doğal ahşap görünümü olan yepyeni bir trend, Nudoso

Roma Plastik, doğallığı ön plana çıkarttığı yeni ürün serisinde renkleriyle olduğu kadar desenleriyle de mobilya tasarımcılarına ilham vermeyi sürdürüyor. Nudoso Koleksiyonu olarak sunulan bu özel seçki, hayatında doğal ahşap görünümüne daha çok yer vermek isteyenlerle, üretimde ahşap ve farklı renk kombinasyonlarının zenginliğini keşfedenlerin oluşturduğu yeni trendin parlayan yıldızı.

Ahşabın ağaçtan mobilyaya zorlu ve maliyetli dönüşümüne karşı, Nudoso Koleksiyonunda yer alan ürünler akrilik malzemeden üretilerek gerçek ahşap görünümü elde edilir. Bu nedenle mobilya sektörünü yeni boyutlara taşıyacak, son derece pratik, fonksiyonel, ekonomik ve doğaya dost bir alternatiftir.

Yeni nesil High Gloss ve Matt

Tasarım, teknik ve estetik anlamda mobilyalarında mükemmelliği arayanların tercihi olacak ayna görünümlü, pürüzsüz, Yeni nesil High Gloss kenarbantları İlk kez Mayıs ayında Almanya İnterzumda tasarımcıların beğenisine sunulmuştu.

Kenarbandının son görünümü için büyük öneme sahip olan parlaklık seviyesi, doğru strüktür ile bir araya geldiğinde doğal görünümün yanı sıra doğal bir dokunma hissi de sağlamaktadır.Kapsamlı Ar-Ge çalışmalarının sonucunda geliştirilen Yeni nesil High Gloss ve Matt kenarbantlarının 2016 yılında mobilya tasarımlarında sıklıkla görüleceğini düşünüyoruz.
yazar

E-bülten için e-posta bırak