PELİ PARQUETden Bir İlk: Renkli Parke

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

PELİ PARQUETden Bir İlk: Renkli Parke

02-10-2015
PELİ PARQUETden Bir İlk: Renkli Parke
Beş yıl önce girdiği parke sektöründe Türkiye?nin lider markaları arasındaki yerini alan PELİ PARQUET, klasik, alışılagelmiş parke alışkanlıklarına yepyeni bir tarz getiren kırmızı, yeşil, sarı, mor, mavi renklerde parkeleriyle VINTAGE serisini piyasaya çıkardı.
SIRA DIŞI RENK ALTERNATİFLERİYLE ÇILGIN MEKANLAR

Parke sektöründe kısa sürede önemli başarılara imza atan Peli Parquet, geçtiğimiz mayıs ayında çıkardığı Vintage koleksiyonuyla zihinlerdeki parke algısını değiştirmeyi hedefliyor.

Peli Parquet, Vintage serisinin diğer koleksiyonlardan farkının mekânlara ve zeminlere sunduğu sıra dışı renk alternatifleri. Peli Parquet Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, Vintage koleksiyonunu Sıra dışı ve çılgın renklerle mekanlara modern bir görünüm kazandırmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. sözleriyle tanıttı.

TARZI OLAN MAĞAZA, KAFE VE RESTORANLAR İÇİN

Vintage Collection, devrim niteliğindeki 33. sınıf AC5 yüzey aşınma değeriyle 4 farklı desene sahip özel bir koleksiyon. Evinde ya da ofisinde sıra dışı zeminler görmek isteyenlerin yanı sıra özellikle mimarların ve mağaza zincirine sahip olan markaların Vintage serisini tercih ettiği vurgulanıyor. Karahasanoğlu Kendi tarzını yaratmış kafe ve restoranların hem renk alternatifinin çok olmasından hem de parkenin ömrünü uzatan yüksek aşınma yüzeyi özelliği sayesinde Vintage serisini tercih ediyorlar. dedi.
yazar

E-bülten için e-posta bırak